Гра Світ винкс для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Дана гра — це бродилка, де вам належить допомогти леечкам знайти втрачені колечка. Тут все виглядає точно також, як у школі Алфеї. Виконуй всі доручення директора, і тоді виконання даної місії стане дуже легковыполнимым.

    Різноманітність гри

    Гра Світ Винкс для дівчаток — це радість, задоволення, яскравий і доступний геймплей спеціально для вас! Про що ж вона? Звичайно ж, розробники врахували, що дівчата віддають перевагу різним героїням Винкс. На самому початку гри ви зможете вибрати саме свого улюбленого персонажа.

    • Головна чарівниця Блум
    • Чарівна Муза
    • Неповторна Флора
    • Яскрава Стелла
    • Текна або Лейла.

    Так у вас є можливість вибрати місце проходження завдання і будь-які два перетворення Вінкс до Энчантикса.

    Нарешті, після того, як ви визначилися, ви переноситесь в місце дії. Це — не проста бродилка, де потрібно долати перешкоди, битися з монстрами або перестрибувати через перешкоди.

    Особливості управління

    Кожна фея зберігає в своєму арсеналі унікальні заклинання, скористатися якими ви запросто зможете за допомогою мишки. А ходити і літати твоя чудова фея буде тоді, коли ти будеш користуватися стрілками на клавіатурі. Зірочки на вашому шляху обов'язково стануть в нагоді, адже це додаткові очки. Знизу ви помітите панель у вигляді яскравої веселки зі значками. Вони є заклинаннями, які знає головна героїня.

    Гра Світ Вінкс

    Просте натискання мишею на будь-який з них активує заклинання. Перешкоду у вигляді двері запросто можна усунути потрібно зібрати на своєму шляху спеціальні ключі. Якщо вас раптом не вдасться цього зробити, то доведеться почати рівень заново. Без відкриття дверей ви не зможете знайти жодного кільця.

    Детальна інформація про заклинаннях

    щоб відкрити деякі двері, вам знадобляться важелі, а іноді — заклинання котла. Як здійснити це заклинання? Просто скористайтесь кнопками на веселці. Ми не будемо розкривати всіх секретів, просто досліджуй можливості своєї героїні Винкс.

    Як навчити фею літати? На своєму шляху ви зустрінете маленькі рожеві крильця. Як тільки фея доторкається до них, над нею з'являється напис, яка говорить про можливість польоту. Як тільки ви помічаєте її - відразу летите за своєю метою.

    Важливо пам'ятати, що в грі Світ Вінкс дуже велике значення має ваша швидкість. Якщо ви будете робити все дуже повільно, то пройдете рівень з мінімальною кількістю зароблених очок. Так що якщо ви хочете показати найкращі результати серед інших подруг, то тоді дій швидко і правильно.

    У вас все ще залишилися питання? Не варто впадати у відчай. Лише натисніть на знак питання поруч з заклинаннями і допитлива фея з радістю допоможе тобі. А щоб вийти з гри, слід просто натиснути клавішу Z.

    Чому дівчаток привертає саме світ Вінкс?

    Звичайно ж, коли головним кумиром була лялька Барбі. Але багато дівчатка вже давно в них награлися. Флеш ігор з такою героїнею досі існує маса на просторах інтернету. Зараз, нинішні ляльки радують різноманітністю: від крихких бжд, самих різних образів до більш простих - Монстр Хай або «Евер Афтер Хай». Так само, художник світу Вінкс створив ще й серію «Друзі Ангелів», яка також користується популярністю, так що всіляких ляльок, коміксів і мультфільмів про них достатньо. Але чим же приваблює глядачів саме всесвіт Вінкс?

    Світ Винкс приваблює своєю добротою, щирістю. У цих тендітних дівчат з крилами бувають не тільки чудові чарівні битви, але звичайно ж і звичайні ситуації. Дівчатка намагаються не тільки боротися зі злом у чарівному світі, але і вчитися дружбі і взаєморозумінню. Також ці юні феї намагаються знайти своє щастя і допомогти всім навколо, не тільки магам і чарівникам, але і зовсім звичайним людям.

    Вони дуже товариські і доброзичливі, а тому в магічному світі Клуб Винкс заслужив багато пошани і визнання, незважаючи на всі зусилля лиходіїв і недоброзичливців. В цьому дивному казковому світі є дуже багато всього, щоб зробити його таким привабливим для юних глядачок. Це дійсно сюжет, який змушує з задоволенням дивитися кожну серію і нетерпляче чекати нову, привертає дівчаток.

    Гра Світ Вінкс

    Творці гри врахували всі побажання юних шанувальниць Вінкс, тому тут ви зможете знайти зовсім не вигаданий світ або вигадану історію, а зовсім правдиві події з життя фей. Окрему увагу слід приділити графіку гри. Тут ідеально промальована кожна дрібниця, ви побачите не тільки величезна різноманітність кольорів та ефектів, а також інших приємних дрібниць.

    Ми не будемо розповідати про фіналі гри Світ Винкс. Набагато цікавіше буде, якщо ви самі зможете дізнатися, чим же закінчиться пошук втрачених кілець. Ну а якщо ви пройшли всю гру, але так і хочеться повторити все наново, то просто виберіть іншу героїню та іншу територію. Мета гри залишиться такою ж, але вид завдання явно зміниться. Ви також можете пограти з подружками. Вгадайте, хто швидше виконає завдання. Ну а тепер вперед, в бій! Чудові феї Винкс стануть на деякий час одними з твоїх кращих подруг. Ласкаво просимо в чарівний світ!

    .