Гра Винкс: Макіяж для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    Любите робити макіяж і цікавитеся косметологією? Мрієте стати візажистом і косметологом? Захоплюєтеся чарівницями з клубу Вінкс? Підшукуєте цікаву гру для дівчаток про макіяж з участю улюблених героїнь? Тоді гра Винкс: макіяж для дівчаток подарує вам масу приємних миттєвостей. Запускайте гру і цікаво проводите час за улюбленим хобі.

    Героїнею гри виступає сама романтична і добра із чарівниць Вінкс — Флора. Дівчинка прилетіла вчитися в школу Алфеї з далекої планети Линфия. Її стихія — Земля, тому їй підвладна магія природи і рослин. Навіть колір очей, волосся і одягу нагадує про її безмежної любові до природи.

    Дівчинка Вінкс обожнює квіти, тому прикрашає ними свою кімнату і готує з них різні маски для косметичних процедур. Саме в природі в іграх вона черпає свою силу, красу та молодість.

    Сьогодні Флора збирається на побачення з коханим хлопцем і ваша задача-допомогти їй виглядати розкішно. Спочатку в грі належить зробити масу очищають, поживних і зволожуючих масок для чарівниці Винкс. Коли особа буде підготовлено, беріться за макіяж. Спочатку нанесіть в грі основу для макіяжу. Потім нафарбуйте тінями очі, підведіть вії, губи, нанесіть рум'яна. Макіяж повинен бути природним. У грі Винкс: макіяж виконуйте всі дії за допомогою мишки.

    .