Гра Винкс Мификс для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо вас захоплюють чарівні пригоди дівчат з клубу Вінкс, якщо ви любите крутитися перед дзеркалом і чаклувати над зачіскою і красою, тоді фея Флора запрошує вас допомогти їй причепуритися до дівич-вечора у грі для дівчаток: Винкс Мификс.

    Перевтілення Мификс

    Одна з чарівниць підрозділу Винкс в грі — Флора. Ця добра дівчинка намагається боротися з недругами мирним шляхом, вдаючись до магії Землі. Залежно від магічних перевтілень у грі, ця красуня з карамельними волоссям і зеленими очима змінює свій вигляд. Так у шостому сезоні мультфільму і іграх Мификс вона виглядає, як справжня квіткова фея. Щоб потрапити в грі вимірювання Легендариум, дівчатка клубу Вікс увійшли в стан Мификс. Так вони запечатали страшних монстрів з книги. В перевтіленні Мификс чарівниці з клубу Винкс отримали крильця, як у фей, вбралися в сукні і т.д. Також в Мификсе у дівчаток сильно змінилися зачіски.

    дівич-Вечір на честь перемоги над монстрами

    Після перемоги над ворогами в Легендариуме чарівниці Вінкс знову повернулися до свого звичайного життя у вимірі Магикс і прийняли свій колишній вигляд. Сьогодні вони планують відсвяткувати цю грандіозну перемогу, тому збираються на вечірку. Вашим завданням у грі буде допомогти дівчині навести красу для дівич-вечора. Беріть душ і шампунь і мийте її розкішні довге волосся. Наносите на них у грі різні маски і укладають кошти. Коли закінчите з зачіскою дівчинки, нанесіть їй на обличчя маски, щоб шкіра сяяла красою.

    .