Гра Винкс: День народження Блум

    Проходження

    Опис Гри

    Любите чарівниць з клубу Вінкс? Підшукуєте класну одевалочку для дівчаток? Тоді запускайте гру Винкс: День народження Блум і допоможіть їй одягтися до свята.

    Винуватиця торжества

    Рудоволоса чарівниця Блум — головна героїня мультфільму і ігор про фей з Алфеї і засновниця клубу Винкс. День народження цієї войовничої чарівниці з правителів планети Доміно 10 грудня. Хоч вона і народилася в королівській родині, доля дівчинки не видалася солодкою. Злісні відьми Трікс перетворили її планету в панну, а її сестру на привид. Дивом Блум врятувалася на планеті Земля, але осиротіла.

    Прийомні батьки ростили її, як звичайну дівчинку. Однак поклик крові постійно притягував її в світ магії. Історію свого народження і магічні здібності вона дізналася завдяки зустрічі з феєю Стелою. З нею вона перенеслася в чарівне вимірювання Магикс. Той день став народженням нової Блум — самої могутньої феї у всесвіті Вінкс, яка володіла силою Вогню Дракона. Усвідомивши свою неймовірну силу, Блум вирішила використати її для відстоювання добра і організувала товариство чарівниць Вінкс. Разом дівчинки кожен день захищали світ у вимірі Магикс.

    Підбираємо вбрання для Дня народження

    Сьогодні в грі у дівчат з клубу Винкс велике свято — День народження їхньої улюбленої подруги і лідера феї Блум. Дівчата збираються на грандіозну вечірку на честь цієї знаменної події. Ваше завдання в цій грі: допомогти іменинниці Блум вбратися для святкування. Уважно переберіть весь гардероб у грі і допоможіть дівчині вибрати найбільш вражаючий вбрання і зробити класну зачіску.

    .