Гра Винкс Гармоникс для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо ви любите крутитися перед дзеркалом і обожнюєте мультики про Вінкс, тоді запускайте гру для дівчаток: Винкс Гармоникс і допоможіть Стелі навести красу для побачення.

    Стелла в трансформації Гармоникс

    У п'ятому сезоні клубу Винкс над вимірюванням Магикс нависла загроза від Тританнуса. Цей монстероидный син владики Нескінченного Океану Нептуна захотів поневолити країну фей. Для чарівниць Вінкс у грі не залишалося іншого вибору, крім як вступити з лиходієм в бій.

    Але опинившись під водою, дівчатка відразу зрозуміли, що їх сили Бевеликса тут марні. Їм терміново потрібна була трансформація Гармоникс. Ця особлива сила Гармоникс дозволяла їм дихати, битися і пересуватися під водою.

    Однак чудесне перетворення дало їм не тільки дивовижні здібності, але і істотно змінила їх зовнішність у грі. Вони стали свого роду феями-русалками. Волосся дівчаток Вінкс стали довгими, яскравими і розкішними, як у русалок. Також вони переодяглися в чудові вбрання. Тепер спіднички суконь фей нагадували хвости. Голову дівчаток чарівниць Вінкс у стані Гармоникс вінчала в грі діадема або вишукане прикраса з перлів і черепашок.

    Найбільш вражаючим в Гармониксе вийшов образ Стели. Порівняно з іншими дівчатками Вінкс, їй дістався самий красивий наряд. Її сукня іскрилося всіма переливами веселки і сяяло, як сонечко. Золоті довге волосся, зібране у хвіст, ефектно майоріли у воді. Чимось віддалено вона нагадувала золоту рибку. Принцеса Стелла, схиблена на красі, так захоплювалася своєю зовнішністю у трансформації Гармоникс, що навіть забула про їх місії: подругам довелося повернути її в реальність.

    Доглядаємо за красою Стели

    Цю фею ігор Винкс можна охарактеризувати однією фразою — «Дівчина, яка яскравіше зірок». І в цьому немає нічого дивного. Адже від своїх вінценосних батьків вона отримала силу зірок, місяця і сонця. Стелла дуже багато часу приділяє прихорашиванию перед дзеркалом. У цій грі вам потрібно буде допомогти їй зібратись на побачення: помити голову і укласти волосся, зробити маски для свіжості шкіри і т.д.

    .