Гра Винкс клуб для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте казкові історії про фей Вінкс? А хочете взяти участь в їх житті? Тоді запускайте гру для дівчаток: Клуб Винкс і поколдуйте над інтер'єром їх нового житла, образами та вбранням чарівниць. Вони розраховують на ваш смак!

    Гра, яка втілила мрії дівчаток

    У глибині душі більшість дівчаток мріє відчути себе прекрасною феєю, пожити в казковій країні, оволодіти магією і битися з її допомогою з чаклунами, носити красиві наряди і танцювати на балах.

    Італійський режисер Іджініо Страфф немов заглянув у фантазії дівчаток, тому що всі їхні мрії втілив у мультфільмі про прекрасних фей. Ідею він запозичив з казки про Гаррі Поттера. Героїні його серіалу теж повинні були навчатися в Школі чарівників, але бути красунями зразок ляльки Барбі. Творець ретельно продумав кожний персонаж і написав захоплюючу історію про їх дивовижні пригоди. За словами Страффа, прототипом головної героїні клубу Винкс стала Брітні Спірс. З'явившись на екранах в 2004 році, мультсеріал мав приголомшливий успіх. Игроделы відразу зорієнтувалися і створили на його основі масу найцікавіших ігор про фантастичні пригоди 6 чарівниць з клубу Винкс.

    Гра Винкс клуб для дівчаток

    Казкові світи вимірювання Магикс

    Сюжет ігор для дівчаток: Клуб Винкс переносить нас в магічний світ, в якому переплелися безліч вимірів, а в центрі цієї чарівної Всесвіту розташоване вимірювання Магикс. Цей чудовий світ населений феями, чарівницями, відьмами та монстрами, які постійно воюють між собою.

    Щоб приборкувати сили зла, Фарагонда відкриває Школу чарівниць, щоб навчати добрих фей мистецтву магії. З різних планет сюди стікаються вчитися одарованные дівчинки.

    Чарівниці клубу Винкс

    Серед усіх учениць школи виділяється 6 чарівниць, які стали головними героїнями ігор клубу Винкс: Флора, Блум, Муза, Стелла, Лейла й Текна. Сам сюжет гри і мультфільму закручується навколо основної героїні — дівчинки Блум.

    Вона була донькою правителів далекої планети Доміно. Після того, як на світ напали відьми Трікс, батьки Блум зникли, а сестра відправила її на Землю, щоб врятувати від смерті.

    До 15 років Блум росла у звичайній родині у прийомних батьків і не підозрювала про своє королівське походження і магічних здібностях. Очі їй відкрила Стелла, коли Блум врятувала її від нападу. З тих пір Блум стала ученицею Школи чарівниць Алфеї, а щоб боротися з лиходіями, організувала своїх подруг в клуб Винкс. Кожна дівчинка казкового клубу чародійок Вінкс наділена своїми талантами і магічними здібностями в грі. Разом вони представляють величезну силу, якої ніхто не може протистояти у вимірі Магикс.

    Гра Винкс клуб для дівчаток

    Створюємо інтер'єр кімнати для улюбленої героїні

    У цій грі для дівчаток: Клуб Винкс вам випадає унікальний шанс проявити свої таланти дизайнера і поворожити над красою будинку чарівниць. Оскільки за роки навчання дівчатка проявили себе кращими ученицями школи, а ще неодноразово рятували вимірювання Магикс від знищення відьмами, директриса виділила для них окремий корпус.

    Всі феї Винкс відрізняються відмінним смаком, а Муза так взагалі не може жити без гармонії. Тому дівчатка залишилися незадоволені ремонтом і обстановкою їх нового будинку. У кожної з них свій смак, колірні переваги, вимоги до меблювання, а адміністрація школи їх абсолютно не витримала.

    Дівчаткам буде в грі не тільки незатишно тут жити, але і соромно запросити сюди своїх женихів. Тому чарівниці вирішили зробити ремонт, щоб організувати інтер'єр під свій стиль. Вашим завданням у грі буде їм у цьому допомогти.

    Вибирайте тональність і забарвлення шпалер, меблі, вікна, світильники і т.д. В результаті тривалих експериментів ви обов'язково створите ідеальний інтер'єр для кожної дівчинки з Винкс.

    Наряджаємо чарівниць Вінкс

    Коли в грі ви закінчите з дизайном кімнати, починайте створювати чарівницю, яка в ній буде жити. Створіть образ Лейли, загадкової Музи, красуні Стели і т. д. Вибирайте в грі обличчя, фігуру, зачіску. Далі нарядите фею на свій розсуд. Підберіть їй красивий топ, спідницю, взуття. Можливо, у вашому виконанні вони будуть одягнені набагато красивіше, ніж в іграх і мультфільмах. Проявіть творчість — і у вас вийде створити розкішний інтер'єр і красиво чепурити подружок до новосілля.

    .