Гра Винкс Беливикс

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте робити всякі косметичні маски і доглядати за волоссям? Тоді чарівниця Блум потребує вашої допомоги у грі Винкс Беливикс. Допоможіть їй причепуритися перед уроками.

    Відкриття сили Беливикс

    З часів заснування клубу Винкса, юні чарівниці почерпнули багато знань у Школі Магії Алфее і здобули масу славних перемог над ворогами. Тепер вони вже досвідчені чарівниці, які тримають в страху ворогів Магикса.

    У четвертому сезоні мультфільму і ігор керуюча Алфеей запрошує фей Вінкс стати вчителями в школі. А ще вона розповідає їм про нове джерело сили Беливикс. Ця трансформація відкриває феям в грі набагато більше можливостей, ніж вони мали в Енчантікс. В переродженні Беливикс чарівниці отримують додаткові чудові крила, збільшують їх швидкість і дарують можливість переміщуватися. А ще в стані Беливикс феї можуть заглядати в минуле. Однак, щоб отримати силу Беливикс, чарівниці потрібно, щоб хтось з людей повірив у магію. Чим сильніше буде людська віра, тим більшу потужність знайде фея в грі.

    Як і в інших магічних станах, в переродженні Беливикс у дівчаток Вінкс змінюється зовнішність і одяг. Наприклад, Блум була одягнена у рожевих тонах в пишну спідницю. А крила феї були блакитні, в сердечко. У грі Блум отримати силу Беливикс допомогла Роксі, коли повірила засновниці Винкса.

    Краса вимагає жертв

    У цій грі вам потрібно допомогти лідерці Вінкс позалицятися за своєю зовнішністю. Беріть в руки душ і шампунь і мийте дівчині волосся. Потім у грі укладіть їх в зачіску. Далі зробіть ряд масок для обличчя. Блум любить виглядати доглянутою і красивою.

    .