Гра Винкс Пазли для дівчат - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте добрий і чарівний мультик про казкових фей Вінкс? Подобається попосидіти над складними головоломками? Любите збирати барвисті пазли? Тоді гра Пазли Винкс для дівчаток запрошує вас цікаво провести час за складанням картинок з сюжетами улюбленого мультика.

    Винкс — клуб відважних чарівниць

    Мультфільм і Винкс пазли оповідає захоплюючу історію про пригоди чарівниць. Ці юні дівчатка з різних планет навчаються в Школі чарівниць Алфеї і вважають своїм обов'язком захищати вимірювання Магикс від зла. Кожна з 6 членів клубу має свій особливий дар, який розвиває в Школі.

    Об'єднала фей в клуб Винкс головна героїня ігор пазлів — Блум. Для дівчаток Алфея і Винкс стали рідним будинком, про що добре видно на підставі ігор і барвистих картинок пазлів.

    Гра Пазли Винкс для дівчаток

    Феї вчаться поводитися з різними магічними силами і боротися з їх допомогою з
    лиходіями. Протягом шести сезонів мультфільму і в іграх їм доводиться зіткнутися з безліччю небезпечних ворогів. Вони борються з підступними відьмами Трікс, морським лиходієм Тританнусом, древнім магом Валтором і т.д.

    Незважаючи на свої магічні таланти і королівське походження, феї з клубу Винкс в душі звичайні дівчинки. Вони обожнюють розваги, музику і танці, закохуються в хлопців і б'ються з суперницями, цікавляться модою і красою, ходять на вечірки і грають в ігри, складають пазли.

    Головні героїні пазлів Вінкс

    Блум з планети Доміно володіє найбільшою силою у всесвіті Магикс — магія Вогню Могутнього Дракона.

    Стелла — принцеса з планети Солярію — успадкувала магічні сили небесних світил від своїх батьків.

    Флора здатна керувати магією Землі, шалено любить квіти і вчиться готувати магічні зілля.

    Загадкова Муза — посланниця з планети Мелодія. Вона майстерно володіє музичними інструментами.

    Текна — полуандроид з планети Зеніт, розбирається у високих технологіях.

    Лейла — прекрасна уродженка планети води, здатна керувати рожевої субстанцією Морфикс.

    Гра Пазли Винкс для дівчаток: іспит на уважність для фанатів

    У цій захоплюючій грі пазлі вам представиться можливість здійснити екскурсію по сторінкам казкових подій. Зберіть осколочки пазлів в цілісні картинки і побачите дівчаток Винкс в різних трансформаціях: Гармоникс, Мистикс і т. д. В пазлах вас чекають романтичні картини їх зустрічей з коханими, битви дівчаток з відьмами Трікс, підводний битва з Тританнусом. Перевірте, наскільки добре ви пам'ятаєте мультфільми і зможете по пам'яті скласти з пазлів їх сюжети. Пазл розбитий на маленькі осколки і доведеться добряче посидіти, щоб зібрати з них картинку.

    .