Гра Пригоди Винкс для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    Любите гри команді Винкс і можете похвалитися хорошим смаком? Тоді запускайте гру для дівчаток: Пригоди Винкс і проявіть свої таланти дизайнера, допомагаючи дівчаткам створити затишок у новому будинку.

    Блум і її команда

    Головна героїня гри Винкс була простою земною дівчиною. Але з тих пір, як Блум допомогла феї Стелли і відправилася в казкове вимірювання Магикс, її життя перетворилося на величезну нескінченне пригода. Дівчинка дізналася, що є принцесою планети Доміно і наділена магічними здібностями. Щоб їх розвивати, Блум в грі поступила в Школу чарівниць Алфею. Тут вона зустріла талановитих і чудових дівчат, які стали її вірними подругами і соратниками в пригоди. Юні чарівниці, щоб об'єднати свої зусилля в боротьбі зі злом, створили клуб Винкс.

    Новосельное пригода Вінкс

    У школі із дівчатками з об'єднання Вінкс відбувалося маса пригод: цікаві ігри, магічні битви з Трікс, захоплюючі подорожі. Одним з найприємніших став переїзд у новий корпус школи. Їх директриса і наставниця вирішила, що у клубу Винкс повинен бути свій окремий корпус, щоб дівчата могли жити однією компанією. Шкільна адміністрація в грі забезпечила приміщення меблями, побутовими приладами та іншими необхідними речами. Але дівчаткам хочеться створити інтер'єр за власним смаком. Ваша задача в грі: допомогти їм навести красу і затишок. За допомогою мишки переміщайте предмети меблів, речі, рослини з кімнати в кімнату, поки не створите обстановку собі по душі.

    .