Гра Винкс Енчантікс для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо ви фанатеете від мультиків Вінкс, любите возитися з одевалочками, тоді гра Винкс Енчантікс для дівчаток запрошує вас почаклувати над образом Текны, підбираючи їй вбрання.

    Трансформація Енчантікс

    протягом усього мультсеріалу і ігор феї з Школи чарівниць стикаються з різними ворогами. Багато хто з них виявляються настільки могутніми, що для перемоги над ними волшебницам потрібно відкривати нові магічні перевтілення. Так у третьому сезоні для відображення загрози, що нависла через стародавнього чаклуна Валтора, феям в іграх потрібна сила Енчантікс.

    У світах Магикс це одна з найпотужніших трансформацій, що істотно збільшує могутність чарівниць Вінкс. Енчантікс дає їм чудоспособности: дівчатка можуть наносити в грі суперудари, ставати мініатюрними, як пікс, а також отримують флакончики з чарівної пилком. Пилок є кращим засобом для руйнування чар чорної магії.

    Жертви в обмін на Енчантікс

    Але чарівні сили не дістаються феям даром. Щоб знайти Енчантікс, відважним дівчаткам з клубу Винкс доводиться в грі врятувати представника рідної планети, пожертвувавши собою.

    Першою з Вінкс знайшла цю магію Лейла. Коли Валтор, напав на її планету Андрос, їй довелося поспішити на допомогу мешканцям. У боротьбі з чаклуном фея позбулася зору. Дія чарівного корала було обмежено: можна було виручити королеву русалок, або відновити зір. Лейла пожертвувала собою заради правительки.

    Гра Винкс Енчантікс для дівчаток

    Другий у грі здобула Енчантікс Стелла. Валтор зачарував коханого Блум Ська. Принц разом з монстероидными драконами в грі напав на Винкс і батька Стели — Радіусу. Стелла, щоб врятувати батька, захистила його собою від удару.

    Музі відкрилася сила, коли вона врятувала від пожежі принцесу Мелодії Галатею. Дівчинка Вінкс Флора врятувала молодшу сестричку, коли вона тонула.

    Текна увійшла в трансформацію Энчантикса в іграх п'ятої, коли на рідній планеті стала закривати портал, здатний знищити Андрос. Блум отримала дар шостий, ставши винятком із правил, оскільки знайшла Енчантікс силою волі, коли повірила, що Валтор не здолає її.

    Оригінальний наряд для Текны

    У трансформації Енчантікс, як і в інших переродженнях, феї знаходили не тільки унікальні сили. Також в грі суттєво змінювався їх зовнішній вигляд. З усіх дівчаток Вінкс у Текны в Энчантиксе вийшов самий неординарний наряд — фіолетовий комбінезон.

    У грі Винкс Енчантікс для дівчаток вас чекає цікава одевалка. Текна чекає, що ви допоможете їй у безрозмірному гардеробі підібрати комплекти одягу на всі випадки життя. Покажіть себе класним стилістом в грі.

    .