Гра Розмальовка Винкс для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо ви любите малювання, якщо вас не відірвати від розмальовок, якщо захоплюєтеся чарівницями з клубу Вінкс, тоді гра Розмальовка Винкс для дівчаток запрошує вас цікаво відпочити за творчим процесом розфарбовування улюблених героїнь.

    Клуб чарівниць Вінкс

    Всіх дівчаток заворожують історії про чарівних фей і казкових царствах. Юні художниці з задоволенням розфарбовують розмальовки з такими персонажами, фанатки моди наряджають їх в іграх одевалка, інші — розігрують різні сюжети з їх життя.

    У своєму мультику Клуб Винкс режисер Іджініо Страффі відобразив магічне вимірювання з фантазій дівчаток. У цьому чудовому світі лютують чаклуни, творять свої лиходійства відьом, злісні монстри прагнуть захопити світ, а сили добра в особі фей борються зі злом. Його головні героїні — 6 відважних дівчаток, наділених магічними силами.

    Мультик Вінкс так полюбився дівчаткам у всьому світі, що за його мотивами розробили безліч різних ігор: розмальовок, одевалок, бродилок, пазлів і т.д. Тепер кожна дівчинка може взяти участь в пригодах відважних героїнь в улюбленому жанрі гри.

    Гра Розмальовка Винкс для дівчаток

    Головні героїні розмальовки

    У грі Розфарбування Винкс для дівчаток юним художницям надається можливість розкрити свої творчі таланти та розмалювати фей Вінкс на свій смак. На заставці розмальовки нас вітають та запрошують разом пограти чарівниці Стелла, Муза й Лейла.

    Натискаємо кнопочку «Play» і опиняємося у самій грі. На груповому знімку застигли члени чарівного підрозділу боротьби зі злом Винкс. Їх вічні вороги відьми Трікс наклали на фотографію фей закляття, тому вони стали чорно-білими. Так лиходійки хотіли зіпсувати фотоальбом дівчаток Вінкс, в якому вони вели хроніки своїх перемог.

    Чарівниці Вінкс дуже розраховують на ваші художні таланти. Адже закляття зможе зняти дівчинка, яка їх щиро любить і вміє малювати. Беріть швидше в грі в руки пензлик і почнемо малювати. З правої сторони ігрового поля ви знайдете безмежну палітру тонів, щоб у розфарбуванні підібрати відповідний колір.

    На передньому плані сидить принцеса Аїша або Лейла з планети Андрос. Її відмінна здатність — вміння керувати рожевим речовиною Морфикс. Зазвичай в іграх у дівчинки каштанове волосся, блакитні очі і смаглява шкіра. Але в розфарбовуванні ви можете створити їй зовсім інший образ.

    Ззаду, праворуч від неї, в грі сидить Текна, а зліва — Муза. Фея Текна являє планету Зеніт і наполовину андроїд. Якщо у розфарбуванні дотримуватися квітів мультика, то волосся у Текны потрібно розфарбувати в фуксиевый колір, а кофтинку — бузковий.

    Муза з планети Мелодія. У розфарбуванні цієї східної красуні зробіть чорне волосся. У грі на самому задньому плані розмальовки стоять яскраві дівчинки клубу Винкс. У центрі лідер клубу — Блум. Її волосся розфарбуйте в колір золота, а очі зробіть блакитними. Зліва від неї фея, яка відкрила її магічні таланти і призвела вимірювання Магикс — Стелла. В іграх вона ефектна блондинка з зеленими очима. Справа в розфарбуванні Флора — повелителька сил Землі з русявим волоссям.

    На свій розсуд ви можете розфарбувати дівчат, як у мультфільмі, або їм створити новий образ. Проявіть талант!

    .