Гра Поцілунки Винкс для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    Любите романтичні поцілунки ігри? Обожнюєте казку про волшебницах Винкс і хочете взяти участь в їх житті? Тоді гра для дівчаток: Поцілунки Вінкс запрошує вас стати свідком одруження Блум і Філософська і допомогти їм поцілуватися, незважаючи на витівки відьом Трікс.

    Волшебницам клубу Винкс не чужі людські пристрасті. У вільний від битв з монстрами і відьмами час феї не тільки вивчають магію, але і ведуть звичайний для дівчаток спосіб життя. Вони закохуються, ревнують, ходять на побачення і т. д. У кожної дівчинки Вінкс у грі є свій прекрасний залицяльник. Стеллу обдаровує поцілунками Брендон. Дівчинка Флора зустрічається з Гелией. Текна з Вінкс крутить любов і дарує поцілунки Тіммі. Серце Лейли вкрав уродженець планети Андрос — красень Набу. Муза з відьмою Дарсі ніяк не поділять любов і поцілунки Ривена. А засновниця клубу Винкс і найсильніша чарівниця з дівчаток зустрічається в іграх і обмінюється поцілунками зі Скаєм.

    Принцеса з планети Доміно і принц Скай — найефектніша пара. Нарешті, вони вирішили одружитися. У грі Винкс молодята стоять біля палацу одруження і хочуть обмінятися поцілунками. Але злобні відьми вискакують і шепочуть заклинання. Ваша задача в грі: попереджати пару про наближення відьом, щоб вони не отруїли закоханим прекрасні миті поцілунків. Коли ви будете в грі клацати мишкою, Скай і Блум поцілуються.

    .