Гра Карти Винкс для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Любите мультики про пригоди чарівниць Вінкс і підшукуєте цікаву гру для дівчаток з їх участю? Віддаєте перевагу проводити час за захоплюючими головоломками та іграми на уважність? Тоді гра Карти Винкс для дівчаток запрошує відзначитися у мозковому штурмі. Проявіть уважність і знайдіть всі відмінності в картах з сюжетами ігор про клуб Винкс.

    Виклик уважності дівчаток: знайдіть відмінності в картах

    У цій грі на барвистих картинках карт перед вами постануть різні казкові сюжети про дівчаток об'єднання Винкс. У п'яти левелах гри ви зустрінетеся з Блум, Стелою, Флорою, Музою і т. д.

    ваше завдання в цій грі для дівчаток буде проявити уважність і відшукати відмінності між двома картами. Перша (ліва) картинка карт є оригіналом, а на другий (правою) потрібно знайти відсутні дрібниці. Всього карти мають 5 відмінностей. Вони такі незначні, що доведеться добре вдивлятися, щоб їх відшукати.

    Наприклад, у першому рівні ми зустрінемося на малюнку з Блум і Флорою. Подружки безтурботно сидять поруч і насолоджуються життям. На перший погляд в їх образах все здається однаковим. Але якщо уважно придивитися, то виявиться, що на лівій стороні картки у Флори на маківці стирчить волосинка, а на правій картинці — ні. І таких дрібниць у грі 5.

    У другому рівні гри ми зустрінемося з дівчиною зоряної краси — Стелою і засновницею клубу Винкс — Блум. Чарівниці чимось здивовані або обурені. Можливо тим, що Селіна з Трікс захоплюють одну за одною школи, а може намірами Тританнуса або тим, що Дарсі хоче відбити Ривена у Музи.

    Дівчата Вінкс одягнені в яскраві сукні з квітами у волоссі, тому здається, що вони відпочивають на Гаваях. І знаєте, яке на картах другого рівня одна з відмінностей: у квітки на голові Блум немає серединки. Загалом, на вас чекає захоплююча гра з виявлення відмінностей. Перевірте, наскільки ви уважні і зумієте розгадати всі карти п'яти рівнів і знайти всі 25 відмінностей.

    .