Гра Винкс 5 сезон

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте захоплюючі сезони мультика Вінкс? Любите робити маски для особи і доглядати за волоссям? Тоді красуні Музі потрібна ваша допомога для зборів на вечірку в грі Винкс 5 сезон.

    Славна перемога дівчаток Вінкс над морським владикою Тританнусом

    Клуб Вінкс — творче об'єднання 6 талановитих учениць Школи чарівниць Алфей. Кожна з дівчат має своєю магічною силою, а разом вони — непереможне підрозділ войовниць, які борються зі злом.

    З тих пір, як дівчата познайомилися в першому сезоні, вони назавжди стали вірними подругами, які виручали один одного в біді. У кожному сезоні мультфільму героїнь чекало нове захоплююче пригода.

    В 5 сезоні головні героїні гри з клубу Винкс вирушили воювати в підводне царство. Син морського царя Тританнус під впливом екологічного забруднення перетворився на монстра і вирішив поневолити вимірювання Магикс. Щоб перемогти лиходія, юним волшебницам знадобилися додаткові сили Сиреникс. Вони відшукали в Алфее магічну книгу Сиреникс і з її допомогою перевтілилися в русалок-фей для боротьби з Повелителем Нескінченного океану в 5 сезоні. Як завжди, в грі добро перемогло зло.

    Підготовка до святкування

    У цій грі ми виступаємо чарівницею Музою. Ця загадкова красуня Винкс з азіатською зовнішністю у всьому любить гармонію. Після перевтілення під впливом сил Сиреникс в морську фею в 5 сезоні її зовнішність істотно видозмінилася. Зараз, після повернення додому в Алфею, вона повернулася в свій колишній вигляд. На радощах від перемоги дівчата Вінкс хочуть побенкетувати. Допоможіть у грі Музі причепуритися до вечірці.

    .