Нова Гра Вінкс

    Проходження

    Опис Гри

    Любите цікаві історії про фей з клубу Винкс і хочете взяти участь в їх нові пригоди? Знаєте толк в нарядах і підшукуєте захоплюючу одевалочку для дівчаток? Тоді чарівниця Муза запрошує вас разом поворожити над її новим образом в цікавій грі Нова Винкс.

    Новий вигляд для прекрасної Музи

    Одна з учасниць клубу Винкс — чарівниця Муза. Нова учениця приїхала в Школу Алфей з далекої планети Мелодія. У неї приголомшливий музичний дар. Серед дівчаток Вінкс Муза відрізняється загадковою східною зовнішністю. Здавалося б, така красуня здатна надихнути будь-кого, але в іграх принц її серця Ривен весь час захоплюється відьмами, що змушує дівчину страждати.

    Муза дуже витончена особистість, тому любить гармонію у всьому. Всіма силами вона намагається виглядати вражаюче, щоб зацікавити Ривена і вирвати його з лап відьми Дарсі. Тому в іграх про дівчаток Вінкс вона славиться тягою до нових образів.

    Підбираємо вбрання для феї

    Коли Муза з дівчатками Винкс в грі увійшли в стан Містик, то перевтілилися в фей. Східна красуня вирішила, що їй треба опрацювати свій новий образ феї, щоб і в цій ролі виглядати сексуально. Вона дістала новий гардероб і розраховує, що ви в грі допоможете їй гарно вбратися. Приміряйте нові сукні, спідниці, блузки. Поекспериментуйте з новими зачісками і кольорами волосся. Допоможіть у грі Музі створити новий неймовірний спосіб, щоб завоювати серце безроздільно Ривена.

    .