Гра Винкс: Перукарня для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо ви любите клуб Винкс, відчуваєте в собі тягу до перукарській справі, обожнюєте возитися з укладанням волосся і різними косметичними процедурами, тоді чарівниця Текна запрошує вас допомогти їй навести красу в грі Винкс: перукарня для дівчаток.

    Красуня Текна

    Ця посланниця планети Зеніт новачок в Школі Алфей і команді Винкс. Оскільки вона старанна учениця, то намагається в знаннях не відставати від дівчаток. Особливо вона тяжіє до високих технологій. Навіть в плані краси вона воліє всякі інноваційні косметичні розробки, а не розраховує на прихильність матінки природи. А ще вона вчиться у своєї подружки Флори створювати різні зілля, щоб підтримувати свою красу. Текна потай зітхає про Тіммі, тому всіма силами намагається виглядати оревно.

    Краса вимагає жертв

    Сьогодні ввечері дівчата феї з Вінкс хочуть піти на танці. В перукарню Текна не потрапила, а їй неодмінно хочеться класно виглядати, щоб захоплювати Тіммі. Тому ваше завдання в цій грі: замінити Текне перукаря та косметолога. З допомогою мишки, тримайте їй до голови душ і шампунь і мийте голову. Потім у грі нанесіть різні гелі і засоби для укладання волосся. Тепер закрутіть волосся на бігуді і укладіть феном в зачіску. Ура! І без перукарні у цієї дівчинки з клубу Винкс вийшла у грі класна зачіска. Тепер в грі виявляйте таланти косметолога і з допомогою масок передавайте особі Текны свіжість троянди.

    .