Гра Барбі: перукарня для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    Відчуваєте в собі покликання до перукарській справі і слідкуйте за модними тенденціями зачісок? Хочете докласти свій талант до створення нового образу для красуні Барбі? Тоді запускайте гру Барбі: перукарня для дівчаток і цікаво проводите час за улюбленим хобі.

    Барбі непоправна модниця. А ще вона одержима ідеєю бути гарніше всіх. Їй дуже хочеться, щоб всі дівчатка згорали від заздрості, побачивши її красу, а чоловіки штабелями падали до її ніг.

    Тому вона, як одержима, стежить за всіма віяннями моди і намагається їх дотримуватися. І це не обмежується тільки одягом, але і модними тенденціями для волосся. У перукарні вона дізналася, що зараз увійшло в моду мелірування і попелястий колір нагадує сивину.

    Щоб не відставати в грі від модних дівчаток, милашка Барбі вирішила в перукарні колір перефарбувати волосся. А ще їй дуже хотілося здивувати Кена. У грі вам відведена важлива місія: допомогти створити дівчинці модний і красивий образ.

    Вибирайте забарвлення волосся. Потім перейдіть в розділ мелірування або фарбування під попелястий колір і беріться за справу. У грі потрібно вибрати прядки, які пофарбувати. Вибирайте на панелі забарвлення, тримайте щіточку з фарбою до волосся і фарбуйте окремі пасма. Потім в перукарні виберіть і нанести на волосся стрази і т. д. Експериментуйте з різними варіантами і поєднаннями, поки не досягнете ідеального результату. Проявіть у грі перукарський талант — і Барбі стане ще красивішим.

    .