Гра Винкс Сиреникс для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Любите проводити час за цікавими одевалочками для дівчаток? Захоплюєтеся прекрасними феями з клубу Вінкс? А хочете особисто взяти участь у створенні неперевершеного образу для красуні Музи? Тоді в грі Винкс Сиреникс для дівчаток вам випаде шанс блиснути своїми талантами стиліста і допомогти причепуритися улюбленої героїні ігор.

    Таємниці магії Сиреникса

    У п'ятому сезоні мультсеріалу дівчата Вінкс відкривають для себе друге перевтілення — Сиреникс. Свою назву ця магічна сила отримала від слова Сирена. Син владики Нескінченного Океану Тританус під впливом екологічного забруднення перетворився на злісного монстра і хотів знищити вимірювання Магикс. Дівчаткам Вінкс довелося вживати заходів проти недбайливого терориста. Але, збираючись на війну, вони з прикрістю виявили, що їхні колишні магічні сили Беливикса абсолютно марні під водою.

    У грі Винкс Сиреникс для дівчаток феї пішли до своєї наставниці — мудрою директрисі Фарагонде. Чарівниця сказала, що для перемоги над морським владикою дівчаткам потрібно найпотужніше перевтілення, що дозволяє користуватися магією під водою, Сиреникс.

    Морські злодії добралися до можливостей Сиреникса хитрістю і підлістю. Тританусу, щоб отримати силу Сиреникс, довелося відібрати її у хранительниц порталу Селки. Відьми Трікс заволоділи можливостями Сиреникса допомогою скіпетра Тритануса. Ведьмацкая трансформація називалася Темний Сиреникс. Трікс отримували щупальця, які дозволяли їм гасати у водній товщі з рекордною швидкістю. Зате феї Винкс в цьому переродженні отримували нагадують ракушечки крила.

    Гра Винкс Сиреникс для дівчаток

    Чудова міць Сиреникса зародилася в чарівних океанічних водах. Вже дуже давно феї не вдавалися до її допомоги. Останньою з фей, яка користувалася цією магічною силою, була сестра Блум Дафна, і закінчився досвід для дівчини дуже плачевно. Тільки вона знала, де захована книга Сиреникса.

    передбаченнях з ігор Вінкс, джерело цієї давньої магії знаходиться в озері Роккалуче, прихованому в печері. За переказами, щоб знайти силу Сиреникса, потрібно було пройти спеціальний квест.

    Феям для проходження казкового квесту необхідно було знайти чарівні камені: хоробрості, співчуття, впевненості в собі. Завдання це не з легких, оскільки камені заховані у водах магічних океанів на різних планетах. І щоб їх отримати, потрібно було розгадати складні загадки. Наприклад, щоб відшукати впевненість у власних силах, у грі потрібно було відвідати планету Солярію. А щоб відшукати камінь хоробрості, відвідати Линфею і т.д. загалом, дівчаткам з клубу Вінкс, щоб знайти Сиреникс, довелося пометаться по різним вимірам у грі.

    Час для ритуалу було обмежено: треба було встигнути знайти всі складові за один місячний цикл. Далі, щоб джерело дарував силу, потрібно занурити в нього всі знайдені камені.

    Коли в грі Винкс Сиреникс для дівчаток феї виконали всі ці маніпуляції, шкатулок, наче джин з лампи, з'явилися берегині Сиреникса. Їх місія: відповісти на запитання або виконати бажання.

    І кульмінацією іспиту і отримання бажаної сили стає поява найголовнішим берегині врат Морського Царства. Саме вона відкриває шлях Нескінченний Океан дівчаткам, які зуміли пройти квест.

    Гра Винкс Сиреникс для дівчаток

    Новий образ Музи

    В іграх у дівчаток Винкс в залежності від трансформації серйозно змінюється зовнішність. Наприклад, у стані Сиреникс у фей волосся стали довгими, як у русалок, і були покладені в хвіст. Волосся прикрашали морські аксесуари. Волосся Музи стали світлими з мелірування.

    Щоб переплюнути в красі відьму Дарсі, покушающуюся на любов Ривена, Муза прагне у будь-яких перевтіленнях виглядати вражаюче.

    Знаючи про ваш відмінному смаку і таланти стиліста, Муза в грі просить вашого експертної ради і допомоги в опрацюванні нового образу. Поекспериментуйте з волоссям і укладіть їх в різні зачіски. Потім приміряйте різні топіки, спідниці, бриджі. Для ефектних вечірніх гулянь підберіть в грі Музі розкішне плаття. Для кожного наряду знайдіть відповідні туфлі і рукавички. Також в грі для чарівниці з клубу Вінкс, яка прагне до гармонії, підберіть красиві аксесуари. Для Музи дуже важливо створити образ неперевершеною красуні, щоб серце Ривена належало тільки їй.

    .