Гра Винкс: Побачення Стели - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Любите захоплюючі одевалкі для дівчаток про прекрасних фей з казкових вимірювань? Тоді запускайте гру Винкс: побачення Стели і допоможіть чарівниці вбратися для зустрічі з коханим хлопцем.

    найефектніша пара ігри Винкс

    Стелла

    Ця прекрасна принцеса з планети Солярію одна з чарівниць клубу Винкс. Перед її чарівною красою тьмяніють навіть зірки. Її розкішні хвилі золотого волосся, зелені смарагди очей, сяючі яскравіше тисяч вогнів, чарівна посмішка і точена модельна фігура підкорили сотні чоловічих сердець. Якщо в іграх у дівчаток Вінкс ніколи немає проблем з залицяльниками для побачень, то у принцеси Стели і зовсім черзі поклонників. Практично кожен хлопець таємно мріє запросити її на побачення, але ця ефектна красуня любить лише одного Брендона.

    Брендон

    Щастя Стели потай заздрить кожна дівчина Алфеї, адже її хлопець справжній красень. У цього відважного уродженця планети Эраклион красиві риси обличчя, пекучий погляд чорний, перед яким неможливо встояти, зводить жінок з розуму мускулиста фігура. Він майстерно володіє Світловим мечем і вчиться в Червоному фонтані. Брендон закохався в цю дівчину зоряної краси з Винкс з першого погляду. В душі відважний воїн справжній романтик, тому пише для Стелли вірші і читає їй їх на побаченнях.

    Стелла збирається на побачення

    Стелла знає, наскільки сильне враження справляє на чоловіків. Але, як і будь-красуні, їй лестить така увага. Тому в іграх вона витрачає багато часу на шопінг, вбрання, зачіски, макіяж і т. д., щоб затьмарити всіх місцевих красунь. А ще вона хоче бути найкрасивішою для свого улюбленого Брендона, щоб він не бачив нікого, крім неї.

    Гра переносить нас в кімнату Стели. Красуня крутиться перед дзеркалом і ніяк не може вирішити, що їй сьогодні одягнути для побачення з коханим. Якщо так справа піде й далі, то вона і до завтрашнього ранку не збереться. Стеллі терміново в грі потрібна допомога дівчинки з гарним смаком, щоб визначитися з вбранням. Допоможіть їй.

    .