Гра Винкс на двох для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо ви розбираєтеся в моді і стилі, підшукуєте захоплюючу одевалку, в яку можна пограти з подружкою, любите чарівниць клубу Вінкс, тоді гра Винкс на двох для дівчаток — саме те, що вам потрібно! Сьогодні чарівниці Флора і Блум запрошують вас допомогти їм підібрати гардероб для нового навчального сезону у школі Алфеї.

    Гламурні феї чарівного вимірювання Магикс

    Десь далеко серед казкових світів і перехресть минулого і майбутнього загубилося чарівне вимірювання Магикс. Живуть в цій чудовій країні маги, феї, чаклуни, чарівниці. Протиборчі боку добра і зла весь час ведуть війну.

    Головні героїні гри Винкс на двох для дівчаток навчаються в Школі чарівниць Алфеї. Щоб підтримувати мир і гармонію в чудовому вимірі найбільш обдаровані дівчинки створили клуб по боротьбі зі злом — Винкс. Для двох така місія не по силам, тому дівчата об'єдналися в групу з 6 чоловік.

    Гра Винкс на двох для дівчаток

    Як і звичайні дівчинки, феї Винкс в проміжках між навчанням і битвами закохуються, ходять на побачення, вечірки, веселяться, грають і т.д.

    Підбираємо вбрання для найефектніших модниць Вінкс

    Як і у всіх школах, в Алфее 1 вересня теж розпочався новий навчальний сезон. А значить, перед кожною дівчинкою Вінкс постало важливе завдання: підібрати вбрання. Причому, справа не обмежується тільки однією шкільною формою. Необхідно підібрати сукні для молодіжних вечірок, пікніків з друзями на природі, різних шкільних урочистостей, походів на побачення і т.д. загалом, фронт роботи нескінченний!

    У кожній чарівниці Вінкс у школі чи клубі є улюблена подружка або единомышленница. Вони удвох навчаються, на двох ділять кімнату, діляться нарядами і секретами.

    У цій грі, передбаченої на двох модниць, дівчатка Блум і Флора з Вінкс запрошують вас з подругою допомогти їм визначитися з вбранням. Чарівниці впевнені, що спільними зусиллями легше вирішити проблему.

    Блум

    Ця дівчинка з вогненно-рудим волоссям є самою головною героїнею серіалу і засновницею клубу Винкс. Уродженка планети Доміно довгі роки прожила сиротою на Землі із-за витівок кровожерливих Трікс, що позбавили її батьківщини і батьків. Якби не Стелла, то Блум ніколи не дізналася б про своє велике призначення.

    Як і всі красуні, вона ретельно стежить за своєю зовнішністю і намагається одягатися за останньою модою. У кожній трансформації зовнішній вигляд дівчинки і наряди змінюються.

    Ваше завдання в грі на двох: розробити їй комплекти вбрання для різних перевтілень. Якщо пам'ятаєте, то дівчина зустрічається з принцом Скаєм, тому їй хочеться завжди виглядати добре для свого обранця.

    Приміряйте їй в грі різні варіанти зачісок, різні види крил, підберіть вечірні сукні, повсякденні спідниці і блузи, взуття під кожен наряд і т.д.

    Флора

    Чарівна представниця планети Линфия. За вдачею вона дуже добра і миролюбна, тому намагається уникати насильства і вирішувати проблеми мирним шляхом. Оскільки Флора віртуозно грає на електрогітарі та дає концерти на двох з подружками, то вам потрібно підібрати для неї і сценічні вбрання в грі.

    А ще дівчинка зустрічається з красенем Гелией, тому дівчині знадобляться спокусливі сукні. Флора любить природу: врахуйте це, коли будете підбирати їй вбрання в грі. Зазвичай дівчинка ходить з розпущеним волоссям, спробуйте змінити їй зачіску.

    Гра Винкс на двох для дівчаток

    Гра Винкс на двох для дівчаток: як грати

    Ви можете підбирати сукні та зачіски для фей поодинці в грі. Але набагато веселіше буде це робити на двох з подружкою. У кожної з вас свій смак, відчуття стилю, знання моди, тому буде цікаво влаштувати в грі змагання на двох: хто швидше і красивіше одягне свою героїню. Ну, а якщо вам не притаманний дух суперництва, то краще об'єднати зусилля з подругою і спільно працювати над створенням нових образів для гламурних модниць.

    Всі маніпуляції в грі Винкс здійснюються мишкою. В ігровому меню з правого боку екрану натискайте на картинку з чарівницею — і вам розкриється скарбниця її гардеробу.

    У грі можна наряджати своїх героїнь по черзі, перемикаючись між ними, або разом продумувати кожну деталь і вдвох їх одягати. Ваша творчість буде супроводжувати в грі весела музика, тому час за заняттям пробіжить непомітно і захоплююче.

    .