Гра Равлик Боб 2 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Аркада Равлик Боб 2 – це захоплююча флеш-гра, в яку з задоволенням грають і хлопчики і дівчатка. Це продовження гри Улитка Боб, яка відразу після виходу здобула велику популярність серед дітей. У першій частині равлик Боб шукав свій будиночок. Звичайно ж, це було не так просто, так як потрібно було пройти безліч випробувань і пригод, щоб дістатися до нього. У другій частині Боба чекає не менше перешкод, які треба пройти, під час дивовижної подорожі.

    Вступ і сюжет

    Сюжет другої частини цієї захоплюючої гри абсолютно не схожий на сюжет попередньої частини. У цій частині Боб поспішає до свого дідуся, які живуть далеко від будиночка Боба. Це не просте запрошення, у дідуся День народження, тому дістатися потрібно як можна швидше, щоб не запізнитись на свято. Здавалося б, що може бути незвично в подорожі такого персонажа як равлик, але насправді Боб готовий йти, не зупиняючись, навіть якщо на його шляху будуть виникати сотні перепон. Так Боб не настільки швидкий, як деякі герої ігор, але в цьому й полягає його особливість. Перед виходом з будинку равлик Боб бере з собою подарунок для улюбленого дідуся – квітка. Після того як квітка упакований в святкову упаковку, можна сміливо вирушати в дорогу. Дорога буде довгою і небезпечною, попереду чекає багато пасток, подорож через ліс і багато іншого.

    Гра Равлик Боб 2

    На своєму шляху крім різних загадок Бобу належить зустрітися з деякими персонажами, які будуть робити все можливе, що б Боб не прийшов до дідуся. Так, в темному і страшному лісі ви зустрінете равлика-термінатора. Під час подорожі вам доведеться тікати від квіток-мухоловов, потрапляючи в лапи яких, ви втрачаєте життя. Крім цього, ви зустрінетеся з хом'яком, якого звуть Дарт Вейдер, будете тікати від величезного орла, і вам буде стріляти справжній снайпер хом'як. Також Боба чекають підступні равлики інопланетяни і оголені електричні дроти.

    Флеш гра Равлик Боб 2 відноситься до логічних ігор, і головний акцент спрямований на кмітливість. Геймплей базується на тому, що дитина протягом усього ігрового процесу має розгадувати різної складності логічні загадки, ребуси і головоломки. З кожної правильної розгадкою Боб буде просуватися далі, і тим самим наближатися до будинку дідуся.

    Особливості гри Улитка Боб 2

    Як і в першій частині, тут практично неможливо керувати головним персонажем. Єдине, що ви зможете робити, це зупиняти Боба на шляху або ж повзти далі в необхідному вам напрямі. Особливість полягає в тому, що можна і потрібно рухати навколишні предмети, які будуть перебувати навколо Боба. Всі об'єкти можна відтягнути, пересунути або підняти, головне знайти спосіб це зробити.

    Для того щоб подолати всі пригоди, треба дивитися дуже уважно на те, що знаходиться поруч. Кожен предмет слід уважно вивчити і використовувати за призначенням. Завдяки швидкій реакції у вас вийде збільшити швидкість пересування Боба і змінювати напрямок руху.

    Гра Равлик Боб 2

    Так як головний персонаж равлик Боб буде досить-таки повільно повзти від рівня до рівня, для того щоб зробити його просування швидше, можна скористатися спеціальним прискоренням грей, яке збільшить швидкість у два рази. Це прискорення допоможе вам пройти деякі рівні в цій грі.

    Графіка і музика

    Гра складається з 13 захоплюючих і несхожих один на одного рівнів. Потрібно вирішити всі задачки, щоб відправиться на наступний рівень. Дизайнери і розробники цієї гри добре попрацювали над графікою. Вся гра дуже барвиста, яскрава і обов'язково сподобається вашій дитині. Під час усього ігрового процесу буде звучати приємна музика, яка буде змінюватися в залежності від ігрового епізоду.

    Також всі рівні наповнені кумедними спецефектами, які виділяють цю гру від інших флеш-ігор. Аркада Равлик Боб передбачає наявність російської мови, тому проходити гру буде набагато легше. Завдяки тому, що всі рівні дуже різноманітні, ви не занудьгуєте під час гри Равлик Боб-2. Для того щоб почати пригоди, необхідно мати підключення до мережі Інтернет на вашому пристрої.

    .