Гра поні Гонки для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Прийміть участь в захоплюючих змаганнях, де для досягнення мети потрібно буде не просто швидко рухатися, але і вчасно ухилятися.

    Поні – одне із самих добрих і благородних тварин живуть в нашому світі. Адже дані тваринки, дуже милі і ніколи нікого не ображають. Але мало хто знає, що поні подібно своїм старшим побратимам, дуже люблять швидкість. А тому вони просто обожнюють брати участь в гонках і є дійсно швидкими, спритними тваринами здатними вигравати практично будь-які заїзди.

    Саме ганятися на час і перестрибувати через перешкоди отримуючи тим самим окуляри, вам і доведеться у міру проходження гри про гонки з поні. Але перед тим як почати свої тест драйви, гарненько вивчіть інформацію про гру, вона вам доведеться дуже до речі і допоможе в покращенні власних результатів.

    Геймплей

    Гра Гонки поні відноситься до жанру гонок на час, де керувати вам потрібно не залізним бездушним автомобілем, а справжнім поні, який на відміну від всякої машини, може також і перестрибувати різні огорожі. На початку гри, треба вибрати головного персонажа якими виступають відразу три учасника: Милашка, Красуня і Очаровашка. Кожна з них по своєму гарна і відрізняється за кольором. Після того як ви закінчите з вибором поні, ви зможете приступити до гонки. Але швидко досягати мети не головна ваша задача.

    Гра Гонки поні

    Перед початком забігу, вам потрібно гарненько ознайомитися з вимогами гонки. Тобто, з тим, скільки очок потрібно набрати, і за який проміжок часу дістатися до фінішу. На шляху ви зустрінете різні перешкоди, врізавшись в які заберуть одне життя. На щастя у поні їх кілька, а тому не лякайтеся, якщо раптом ви не встигнете вчасно перестрибнути огорожу. До того ж, всі ваші досягнення будуть доступні в головному меню, переглянути які можна навіть при наступних входах в гру про гонках поні. Наприклад, якщо ви ненароком закриєте ігрове вікно, то статистика не куди не зникне і буде завжди інформувати вас про ваші досягнення.

    Управління поні

    Грати в Гонки поні не тільки весело і цікаво, але і дуже комфортно. Весь використовуваний в грі інтерфейс повністю заточений під комп'ютерну мишу. Таким чином вибирати потрібні дії можна навіть однією рукою. Що ж стосується управління самим поні, то тут також нічого складного. Швидкість руху регулюється розташуванням курсора миші, стрибки – кликаньем на ліву кнопку, а для подвійних стрибків потрібно швидко натиснути два рази. Наприклад, якщо ви хочете прискорити біг тварини, то розташуєте курсор до правого краю дисплея, якщо ж зменшити, то до лівого краю. Таким чином, балансуючи швидкість поні, для успішного забігу.

    Рівні і деякі особливості

    Всього в грі про гонки поні, вам пропонується пройти близько двадцяти захоплюючих забігів. Складність і вимоги природно будуть збільшуватися в міру вашого просування. Але будуть відкриватися нові можливості у вигляді збирання додаткових очок і т. п. Саме кількість набраних вами балів буде вирішувати успіх проходження рівня, тому, постарайтеся зібрати їх якомога більше.

    Гра Гонки поні

    До того ж, у грі можна отримувати секретні нагороди, які потім будуть доступні в головному меню. Всього їх п'ять, і цінність однієї нагороди невимірна для маленької поні бажає, досягти кращих результатів у перегонах. Також досить приємним моментом у грі є і те, що навіть при подальшому виборі іншого поні, ваші досягнення не зітруться і вам не потрібно починати з першого рівня.

    Графіка і звук

    Гра гонки поні пропонує вам веселу звукову доріжку відповідну основної теми геймплея. Тому настрій на перемогу у вас буде присутній вже з першої секунди ігрового процесу. Графіка, як і звуковий супровід, також виконана на відмінно. В першу чергу вона виділяється відмінною промальовуванням рівнів і самих поні. Все виглядає досить зрозуміло і красиво. Для того щоб краще побачити всю красу візуальної складової, є функція «розгорнути на весь екран». Це дозволить вам не тільки детальніше насолодитися красивою графікою, але і швидше реагувати при майбутніх на шляху огорожах.

    Якщо ви шукайте не вимогливу гру на свій комп'ютер з можливістю в будь-який момент зайти і просто насолоджуватися процесом проходження, то гонка поні точно ваш вибір. Приємна графіка, зручне управління і ще безліч інших плюсів зустрінуться вам в даній флеш іграшці. Вдалих вам забігів і приходьте до фінішу завжди вчасно!

    .