Гра Равлик Боб 7 - грати онлайн беспалтно

    Проходження

    Опис Гри

    Равлик Боб знову вирішив підкорити своїх фанатів, відправившись в нові пригоди. Історія починається пізно увечері, коли Равлик Боб вирішив трохи почитати перед сном свою улюблену книгу про безстрашної равлику, яка посміла кинути виклик одному з найбільших істот, дракону. Книга виявилася такою цікавою, що Боб не зміг втриматися і вирішив прочитати її до кінця. Його герой переміг дракона і равлик Боб вирішив відкласти книгу вбік і заснути мрія про те, як він особисто візьме участь у битві з драконом. Як тільки він засинає невідома, сила переміщує його в підземеллі дракона, в якому равлику необхідно битиметься з ним, про що він мріяв, читаючи книгу. Сон це, чи правда, можна дізнатися тільки пройшовши весь шлях і розгадавши всі загадки і таємниці.

    Гра Равлик Боб 7

    Подорожує і рухається равлик Боб самостійно, все, що гравцеві необхідно робити, це розчищати дорогу попереду Боба, щоб той міг вільно пройти далі (за винятком випадків, коли перед ним може бути ворог і потрібно буде наказати йому сховатися в черепашку). Гра дає підказки, що саме необхідно робити для подальшого шляху, проте деякі загадки гри доведеться розгадувати самостійно. Для того щоб гру було проходити легше необхідно зрозуміти її структуру.

    Що потрібно робити

    Суть гри улитка Боб 7 Фантастична історія полягає в тому, щоб пройти всі рівні (Всього їх 29+ фінальна битва з драконом). Протягом всієї гри улитка Боб буде стикатися з небезпеками, пастками і загадками які необхідно вирішити. Іноді для того щоб пройти рівень необхідно підключати всю кмітливість оскільки необхідно знайти точне рішення того як пройти далі. Все, що гравцеві необхідно робити це знаходить так звані «секретні зони» роль, яких може полягати в декількох діях: 1. Зірочки в якості одержуваних очок за рівень. 2. Рубильники для відкривання подальшого шляху і 3. Пастки для ворогів.

    Гра Равлик Боб 7

    Вороги в грі зазвичай не мають властивість нападати, проте зіткнення з ними буде означати програш. Дане правило не стосується духів і бджіл, які мають прямий намір атакувати Боба. Іноді можна уникнути противника, знайшовши обхідний шлях, але бувають випадки, коли необхідно вбити ворога, для цього досить використовувати будь-який з необхідних способів вбивства, гра сама натякає на те, що необхідно зробити, щоб вбити ворога. Боб не має зброю і з інвентарю має тільки свій шолом, тому в битвах необхідно використовувати виключно розум і кмітливість.

    Геймплей і інтерфейс

    Для успішного проходження необхідно звертати увагу на наступні аспекти: Інтерфейс (Панель управління з усіма можливими діями Боба), Локація (необхідно здогадатися, як пройти далі, знайти всі необхідні заховані перемикачі і стежити за пересуванням ворогів) і нарешті, секретні місця в яких заховані зірочки які впливають на загальний рахунок зібраних очок за всю гру і за кожну локацію окремо. Весь процес гри гравцеві буде необхідно контролювати за допомогою спеціального інтерфейсу, на якому є лише два ігрових клавіші: Розгорнути равлика і прискорити її.

    Цього цілком достатньо, оскільки гру можна вважати логічною і її суть полягає в пошуку необхідного рубильника, лазівки на самому екрані гри. Крім цього можна скористатися додатковими можливостями інтерфейсу, на якому крім ігрових клавіш розташовані кнопки: меню, відключення звуку, перезапуску карти і кнопка проходження, яка веде на офіційний сайт гри.

    Сюжет і рівні гри улитка Боб 7

    Всього в грі 30 локацій, кожна з яких має свої особливості. Іноді в проходженні однією з локацій також бере участь вихованок равлика Боба Комарик керувати при цьому можна обома, оскільки для кожного є своя індивідуальна майданчик. Гра равлик Боб 7 має досить простий, але приємною графікою. Всі деталі якісно промальовані.

    В грі про равлика Боба досить простий сюжет. Існує передісторія, яка пояснює появу Боба в підземеллях дракона і фінальне завершення. При цьому немає необхідності переживати за долю головного героя або його друзів. Все просто але, не дивлячись на це, гра інтригує, оскільки складно передбачити, що чекає головного героя на наступному рівні. Іноді можна зустріти так званих «Босів», перемогти яких необхідно саме підібравши спеціальну хитрість. Так, наприклад, можна зустріти Дракулу, на якого не діють стандартні методи.

    .