Гра Равлик Боб 6: Зимова історія - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Наш улюблений герой Равлик Боб повертається й на цей раз всі його пригоди будуть відбуватися вже не в минулому і не в паралельних світах, а у звичайне різдво. У цій чудове свято наш герой вирішив просто виповзти зі своєї нірки і трохи прогулятися, але на вулиці його підстерігають чергові веселі пригоди! З Бобом не засумуєш, саме завдяки цьому всі його так сильно і люблять!

    Захоплююча гра Равлик Боб зимова історія оформлена в стилі барвистого і яскравого мультфільму. Інтерфейс простий, зручний і зрозумілий. На екрані розташовані кольорові кнопки з написами, що допомагають орієнтуватися в управлінні. Перед початком гри з'являється тло з зображенням красивого зимового пейзажу. Навколо панує казкова атмосфера: в заметах ростуть мухомори, біля дерев сидять незвичайні істоти, з неба падають сніжинки з чудовими візерунками.

    Гра Равлик Боб 6: Зимова історія

    Равлика Боба легко розпізнати — у нього величезні очі, зелене тіло, коричневий панцир. На голові він має велику шапку-вушанку фіолетового кольору. Цей персонаж помітно відрізняється від інших, він виділяється на тлі інших істот. На початку гри на екрані з'являється таблиця з квадратами, кожен з яких символізує певний рівень. На початковому етапі гри всі рівні, крім першого, закриті значками із зображенням замку. По мірі виконання завдань гравцеві відкриваються нові можливості і рівні.

    Вступ і сюжет

    Коли користувач наводить мишку на значок, цифра з рівнем світиться жовтим кольором. На першому етапі гравець спочатку бачить перед собою новорічну картинку. На екрані з'являється кімната, в якій є вбрана ялинка з різнокольоровими кульками, на стіні висять святкові прапорці, а також календар і гірлянда. Крім того, новорічна картинка прикрашена носочками для подарунків, ягодами і великими годинами. У гру Равлик Боб 6 звучить весела музика, під звуки якої стрілки на годиннику переміщуються. Настає опівночі — саме час для початку казки!

    Равлик Боб приползает в кімнату і знаходить згорток, перев'язаний червоною стрічкою. Розгорнувши його, він бачить картинку, на якій зображений зелений лиходій, схожий на бобра. У коричневій клітці поруч з ним сидить Дід Мороз, а біля нього лежить подарунок. Картинка зовсім не схоже на добру казку, тому Боб починає злитися. Він відправляється в шлях по засніженій дорозі, щоб провчити пустуна і звільнити Діда Мороза. Слідом за равликом повзе мураха.

    Геймплей і основні риси

    У гру Равлик Боб 6: Зимова історія перед гравцем відкривається дорога, перешкоду на якій потрібно прибрати за допомогою мишки. Для цього треба підвести її до червоної кнопки, зробити натискання лівою кнопкою, а потім продовжити шлях. Боб проповзає по містку і зупиняється біля екрану, а потім розгортається. Після цього місток зникає, головний герой спускається вниз і повзе до виходу. Процесом керує гравець, натискаючи різні екранні кнопки і слідуючи підказкам, які з'являються на екрані.

    Гра Равлик Боб 6: Зимова історія

    Коли Боб переходить в новий простір, він вже знаходиться в ньому не один. Нагорі повзає інша равлик. Персонаж продовжує свій шлях, при цьому іноді йому доводиться ховатися в панцирі. Після кожного переходу на екрані з'являється заставка з зірочками і стрілкою для продовження гри. На наступному етапі гравцеві потрібно допомогти равлику Бобу подолати перешкоди і прибрати крижані кубики, які заважають герою переміщатися. Герой продовжує збирати зірочки, одна з яких перебуває у святковому панчосі. Під містком живе загадковий павук.

    Як пройти гру

    Якщо гравцеві не вдається пройти рівень до кінця, процес переривається. Равлик отримує поранення, а етап починається заново. Кожен рівень доповнюється новими деталями, складнощами і персонажами. Боб може зустріти на своєму шляху ворогів, дивних істот, гусениць, інших равликів. Переміщатися по простору можна за допомогою різноманітних рухаються містків. Потрібно уважно керувати процесом, інакше равлика Боба можуть підстерегти вороги. На шостому рівні потрібно остерігатися кита, плаває в озері.

    Зірочки можна збирати, натискаючи на повітряні кульки, ялинкові іграшки і різні прапорці. Перехід на кожний новий етап відбувається за допомогою натискання червоної кнопки або важелі. По мірі проходження перешкод процес гри ускладнюється: з'являється вогнище, зла літаюча оса та інші комахи. Їх потрібно обходити стороною, щоб успішно перейти на новий етап гри.

    Гра Равлик Боб 6 допомагає відволіктися від повсякденних турбот, вона становить особливий інтерес для дітей. Веселі персонажі пожвавили гру і роблять її особливою, незвичайною. Розвага розвивається в одному ключі, але на кожному етапі доповнюється цікавими деталями і новими перешкодами, які потрібно обійти. В кінці гри равлику Бобу вдається врятувати Діда Мороза і посадити його на карету, а також покарати лиходія.

    .