Гра Равлик Боб 5: Історія кохання - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Гра Равлик Боб 5: Любовна історія має багато шанувальників різного віку. Чим же вона так приваблива? Це стане зрозуміло з її детального огляду.
    Почати варто, мабуть, з оформлення. Як і в інших іграх серії, йому притаманні типово мультяшна яскравість. Але тут варто сказати і про досить добре промальованих пейзажах і різних цікавий дрібницях, який можна розглядати по дорозі, якщо є час. Втім, навіть якщо його немає, все одно мимоволі на них відволікаєшся, так що головне, щоб це не впливало на ігровий процес.

    Перший погляд на гру про равлика Боба

    Як тільки починаєш гру, впадає в око ще одна деталь – типографіка. Їй теж явно приділили увагу, оформляючи ігровий інтерфейс. До речі, про інтерфейс – він дуже простий і зрозумілий, так що відразу стає ясно, на яку аудиторії в основному орієнтована гра про любовної історії равлика Боба. Невелика вступна частина дуже кумедна – навіть дорослому важко не розсміятися при вигляді улітко-амура, спостереженні за поспішними зборами Боба і маленьких кумедних деталей.

    Які не впливають на ігровий процес, а просто доставляють геймеру задоволення.
    Управління, як і в інших подібних іграх, дуже просто і супроводжується картинками-підказками, які допомагають зрозуміти, що саме потрібно зараз зробити і як керувати закоханої равликом з допомогою миші. Проходячи рівень, Боб не просто поспішає – він ще й збирає зірочки, які є на кожному з них, і вирішує нескладні завдання. Наприклад, щоб висунувся міст, потрібно натиснути на велику червону кнопку, яку вже точно не пропустиш. Коли рівень пройдений, з'являється панель з кнопками – можна продовжити проходження, вийти в меню або поставити на паузу. Нескладно вгадати, яка кнопка натискається частіше всього.

    Гра Равлик Боб 5: Історія кохання

    А коли гравець зупиняє равлика Боба відпочити (таке часто буває необхідно для спорудження моста і для цього потрібно просто натиснути правою кнопкою по раковинке равлики), він ховається у свій будиночок-мушлю, звідки висовується паруюча труба. Незначна, здавалося б, деталь, але вона надає гри Улитка Боб 5: Історія кохання шарм.
    Тут не можна не згадати, що у Боба в його подорожі є супроводжуючий і помічник – маленька мураха в ошатній капелюсі, який завжди готовий і радий виконати якесь нескладне завдання.

    Графіка, оформлення і музичний супровід

    І, звичайно, не можна не сказати про ненав'язливою, але бадьорою і позитивної музики, під яку грати ще цікавіше і веселіше. А кінець кожного з них знаменує зображення Боба з кількістю зібраних зірок. Равлик радіє успіху, посміхаючись і видаючи при цьому забавні звуки. Втім, під час самого проходження таких умилительных звуків теж достатньо.
    Природно, у міру наростання кількості подоланих рівнів, гра ускладнюється. З'являються нові перешкоди, їх більше і вони набагато різноманітніше, так що Бобу потрібно не тільки повзати, як це притаманне равликам, але і стрибати, літати в мильному міхурі, використовувати підйомники і намагатися не бути з'їденим, (втім, навіть різні вороги-монстри тут зовсім не страшні, а швидше забавні і милі.

    Гра Равлик Боб 5: Історія кохання

    Особливо, якщо вони не встигають з'їсти равлика Боба. І потрібно враховувати, що при цьому закоханому не завжди необхідно рухатися в одному напрямку – для розвороту використовується барвиста кнопка в правому кутку екрану. Крім того, складнішим стає і добувати зірочки – тепер хитрі творці рідко залишають їх на видному місці. Припрятывая в невеликих тайничках, які і повинен виявити геймер. І, звичайно, з кожним пройденим етапом наростає і градус нетерпіння – хочеться дізнатися, що ж чекає наполегливої героя в кінці і заслужив він нагороду від дами свого серця.

    Про рівнях і завдання

    І ось останній рівень – останні випробування, останні заховані зірки, гра Равлик Боб 5 закінчується і геймер грає вже в нетерпінні, він хоче побачити прекрасну равлика, що чекає свого закоханого лицаря в панцерних жилетах. Останні секунди проходження – і, отримавши заповітний квиток (адже без нього ніяк не пройти повз суворої равлики-контролера), равлик Боб потрапляє на ще один рівень, де він вміло усуває всіх суперників, які претендують на його кохану.

    Потрапляє на сцену (ми не забули згадати, що ця чарівна равлик — співачка?) – і тут перед ним з'являється монстр. Але, оскільки це вже не сама гра, а просто веселий фінальний ролик, хвилюватися не варто – мураха допоможе одному в скрутну хвилину, і поцілунок все-таки буде отриманий. Равлик Боб здіймається у хмарі рожевих сердечок, щоб потім, вже в будиночку, милуватися плакатом зі своєю дамою і спокійно пити чай. Чергове пригода хороброї равлики закінчилося благополучно.

    .