Гра Вогонь і вода 10 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Тільки в серії ігор про вогонь та воду дві абсолютно різні стихії можуть примиритися і стати одне для одного відмінними союзниками в загальному просуванні. Безліч цікавих рівнів, відмінний геймплей, а також незвичайна атмосфера, не залишать у вас поганих вражень про даної флеш гри.

    Ігровий процес

    Як і випливає з назви, грати доведеться відразу за двох персонажів, а саме вогонь і воду. Основне завдання – успішно пройти всі локації, розгадавши внутрішні загадки. Хоч гра вогонь і вода 10 і є платформер, основний упор робиться все-таки на головоломки. Вам доведеться зрозуміти, як дістатися до, здавалося б, недоступного місця, яким служить портал у вигляді будиночка, що дозволяє перейти на наступний рівень. Всього таких порталів два, для вогню – червоний будиночок, для води – синій. Щоб дістатися до них, іноді потрібно стрибати на різні підступи, які в свою чергу можуть рухатися. Проте портал не спрацює, якщо не знайти певний кристал, розташований як правило в іншому місці, для кожного з героїв вони різні. Тому розраховувати на легке і нецікаве проходження не варто. Приємні відчуття від ігрового процесу вам гарантовані.

    Управління і графіка

    Може здатися, що керувати відразу двома героями незручно й складно, але це зовсім не так. Як і завжди, управління інтерфейсом здійснюється комп'ютерною мишкою, з допомогою покажчика. Що ж стосується самих персонажів, то кнопки руху для вогню — W, A, D, для води – клавіші стрілок. Тим самим керувати героями досить комфортно, і не змусить вас довго звикати до використовуваних команд. Графіка, хоч і не володіє найсучаснішими вимогами, виконана досить симпатично, тим більше враховуючи, що гра простроена на флеш технології і абсолютно безкоштовна.

    Вогонь намальований у вигляді хлопчика з зухвалою зачіскою, вода у вигляді дівчинки з хвостиком. Привертає увагу також і внутрішня музика, дає зрозуміти, що в грі безліч таємниць і загадок. Присутні і супутні звукові ефекти. Приміром, підібравши кристал, ви почуєте чіткий клацання, що символізує про це.

    Гра вогонь і вода 10 є продовженням знаменитих пригод про двох нерозлучних друзів шукають вихід з різних ситуацій. Тут ви знайдете: продуманий ігровий процес, приємну графіку і відмінну музику, яка привертає увагу з першого запуску цього платформера. Не проходьте мимо, а просто зайдіть і пориньте в геймплей з головою, адже тут це можливо.

    .