Гра Вогонь і Вода 5 в Храмі Жахів - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Гра Вогонь і Вода це неймовірно популярна гра, яка практично одразу після свого виходу набрала величезну кількість шанувальників. З кожною новою частиною любителем флеш-ігри було цікаво поринути в її нову атмосферу і розгадати всі загадки, які підготували для нас розробники. У п'ятій частині наших улюблених героїв Дівчинку Воду і Хлопчика Вогню чекає надзвичайно захоплююче пригода в храмі, який наповнений справжнім жахом.

    Неспроста ця частина називається Храм жахів. Саме тут ви дізнаєтесь, чого найбільше бояться головні персонажі. Ви підете зі звичного темного лісу з озерами в справжній замок, де мешкають стародавні парфуми. Духи стихій дуже раді приходу гостей, так як вже дуже давно ніхто не заходив у храм. Гра Вогонь і Вода 5 в Храмі Жахів сподобається всім любителям логічних бродилок, тільки пам'ятайте, що зайшовши в храм не варто брати що-небудь у духів, вони це дуже не люблять і зроблять все можливе, щоб помститися за крадіжку їхніх речей.

    Особливості п'ятої частини гри Вогонь і Вода

    Хлопчик-Вогонь і Дівчинка-Вода потривожили своїм візитом одного з найстрашніших духів – духа Первородного Жаху. Дороги назад вже немає, і все, що залишилося, це просто почати бій з ним, а значить переступити через свій страх.

    Гра Вогонь і Вода 5 в Храмі Жахів

    В цій частині вже не працює принцип роботи разом, тут кожен повинен бути сам за себе, так як у кожного персонажа свій страх, і він повинен побороти його самостійно. Всі містичні істоти, породжені духом Первородного Жаху наганяють страх і їх основна мета налякати наших героїв. Для того щоб вижити нашим героям Дівчинці Воді і Хлопчикові Вогню доведеться дуже постаратися. При цьому дуже важливо не розлучатися один з одним, щоб підтримувати один одного у важкі моменти. А цих складних моментів, завдяки старанням дбайливих розробників, у нас буде більш ніж достатньо.

    Гра Вогонь і Вода 5 в Храмі Жахів

    У грі Вогонь і Вода Храм Жахів головні герої зможуть перемогти свої страхи дуже простим способом: з ними потрібно якомога частіше вступати в боротьбу. Починаючи атакувати свої страхи, Хлопчик-Вогонь і Дівчинка-Вода зможуть дійти до кінця і вийти цілими з замку.

    В цій частині в кожному рівні нам буде надано певну кількість життів. Життя даються не на кожного персонажа, а на двох. Показано кількість життя у лівому куті у вигляді сердечок. Якщо всі сердечка закінчаться, а ви так і не зможете перемогти свій страх, значить, вам потрібно проходити рівень заново. Але не варто переживати, так як розробники надали нам можливість скільки завгодно проходити всі один і той же рівень заново. Крім того, якщо ви вже пройшли, але ви незадоволені кількістю набраних вами балів, то ви завжди можете повернутися на цей рівень, щоб пройти його заново.

    Вбити свої страхи буде зовсім непросто. Гра Вогонь і Вода 5 важче попередніх частин серії. У цій частині недостатньо просто потрапити в ціль, так як це не приведе до зникнення примари. Потрібно цілитися таким чином, щоб Хлопчик Вогонь потрапляв у привид червоного кольору, а Дівчинка Вода, відповідно, в синіх примар. Варто відзначити, що дається певна кількість пострілів. Тобто з кожним пострілом буде зменшуватися і життя.

    Особливості героїв в Храмі Жахів

    Кожен герой цієї захоплюючої гри має певні здібності, які допоможуть пройти гру до кінця. Якщо говорити про Хлопчика Вогню то він має унікальну здатність бути як стрибунець. Він відштовхується з легкістю від кожної стіни, а також різних перегородок. Така стрибучість ніяким чином не впливає на загальну швидкість персонажа. Крім цього Хлопчик Вогонь перебуваючи в польоті може вибухнути. Що стосується нашої Дівчинки Води, то її здатності абсолютно інші. Вона, замість того щоб пригинатися від стін може летіти у точно вказаному напрямку.

    Хід гри

    Для того щоб гравцеві було цікава гра побудована таким чином, що з кожним разом рівень буде трохи ускладнюватися. Завдяки такій концепції, у вас буде час для того, щоб повністю втягнутися в гру і добре розібратися в управлінні. Перескакувати з рівня на рівень у цій грі не вийде. Тому доведеться придумувати різні комбінації і хитрощі.

    Гра Вогонь і Вода в Храмі Жахів має кінець і звичайно ж, найголовніше – це дійти до цього кінця. Але не варто забувати, що не менш важливими є окуляри. Вони заробляються кожен раз, коли ви будете вбивати привид, проходити рівень з мінімальною втратою життя, але найпростіший спосіб – це збирати коштовні камені, розкидані на шляху наших героїв. Як і слід було очікувати для Хлопчика Вогню це червоні камені, а для Дівчинки Води – сині.

    .