Равлик Боб 8

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте захоплюючі квести? В захваті від пригод равлика Боба? Тоді поспішайте відправитися в нове неймовірне подорож з улюбленим героєм у гру Равлик Боб 8.

    Пригода на зимовій рибалці

    Добродушний Боб — великий романтик, фантазер і затятий мисливець за пригодами. У нього рідкісний дар на рівному місці потрапляти в неймовірні історії і небезпечні пригоди. Але завдяки своїй винахідливості, позитивного настрою та вродженої хоробрості, равлик завжди переможно виплутується в іграх з найкаверзніших переробок.

    Гра Равлик Боб 8

    Згідно з сюжетом гри, у милому селищі равлика Боба настала зима. Щоб цікаво відпочити на свята, Боб з дідусем відправився на зимову рибалку. Равлики пробурили ополонці, закинули вудки і очікували клювання. Слідкуючи за поплавком, фантазер Боб представляв у мріях, що на його вудку клюне величезна риба або чарівна русалка. Але раптом в грі водяні перепиляли лід, і равлика Боба віднесло на брилі в море.

    Пригоди на острові дикунів

    У квесті Равлик Боб 8 крижину прибило до тропічного острівця. Оскільки Боб був неймовірно цікавий, то навіть зрадів можливості відправитися в подорож по диких краях. Чи знав тоді Боб, які небезпеки підстерігають його в грі на шляху!

    Гра Равлик Боб 8

    Виявилося, що джунглі кишать злісними зеленими дикунами. Аборигени вже розмріялися скуштувати супчику з равлики, тому влаштували люту полювання в грі на Боба. Крім цих напастей в грі мандрівника чекало багато небезпечних пасток. Щоб пробратися по дикій частіше, равлику потрібно вирішувати головоломки.

    Як грати

    Проявіть у грі кмітливість і винахідливість і допоможіть героєві подолати на шляху всі труднощі і вибратися з цього небезпечного острова. Всього вас чекає 30 захоплюючих рівнів, повних ризикових пригод.

    Щоб активувати равлика, клацніть у грі на її панцир мишкою або натиснути «Пробіл». Для повороту Боба в іншу сторону натискайте жовту кнопку в верхньому правому куті або «1». Щоб прискорити хід равлики, використовуйте зелену іконку або «2». В кожному рівні гри потрібно зібрати всі зірочки, вони дадуть додаткові життя і бонуси. Деякі будуть ретельно замасковані, тому доведеться пошукати.

    .