Гра Равлик Боб 3: В Єгипті - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Ігри для дітей завжди були й будуть найулюбленішим заняттям в дитинстві. Але якщо раніше діти грали на вулиці в хованки, догонялки і інші дитячі ігри на свіжому повітрі, то сучасне молоде покоління віддає перевагу комп'ютерним іграм. Про користь і шкоду такого роду розваги ведуться тривалі дискусії. Деякі стверджують, що комп'ютерні ігри не приносять діткам жодної користі, а навпаки шкодять їх здоров'ю, зору і розвитку. Інші ж навпаки вважають, що такі розваги для дітей можуть бути і корисними, розвивати увагу, творче та логічне мислення, фантазію і уяву.

    Як би там не було, а стрілялки, стратегії, аркади і т. д. користуються у дітей чималою популярністю. Виробники комп'ютерних ігор в свою чергу не втомлюються вигадувати все нові і все більш цікаві розваги. Одним з таких розваг стала серія ігор про Равлика Боба. За його пригодами, проблемами, радощами й перемогами стежать мільйони дітей з різних куточків. Равлик Боб – улюблений герой геймерів різного віку, його знають і обожнюють і дівчатка, і хлопчики. Разом з героєм вони шукали новий будинок, відбувалися складні і водночас цікаві перешкоди. Ми знаємо, що Боб – любить пригоди, має улюбленого дідуся і не може жити, без проблем, не потрапивши в нову цікаву вир пригод.

    Огляд основних особливостей гри

    У третій частині він потрапив в Древній Єгипет. Але про все по порядку. Гра Равлик Боб 3 починається зі вступного ролика. Чи Часто ви замислювалися, чому не можна чіпати руками музейні експонати? А все тому, що вони зберігають у собі таємниці, загадки і давню магію, яка живе в них з найдавніших часів. Нашому героєві доведеться відчути на своїй шкурі. Одного разу равлик Боб разом з коханим дідусем відвідав музей. І поки екскурсовод розповідав про експонати та історії Єгипту, а дідусь захопився екскурсією, Равлик Боб простягнув свої рученята до чергового цікавого експонату.

    Гра Равлик Боб 3: В Єгипті

    І як не дивно – він виявився не просто пам'яткою стародавньої культури, а цим порталом, здатним переносити в часі і просторі. Хоча і намагалися дідусь і екскурсовод витягнути його від туди за ноги, але нічого не вийшло, і виявився неслухняний герой в справжнісінькому Стародавньому Єгипті. Що б повернутися додому йому доведеться пройти всі рівні перешкод, які приготувала йому країна містики та давньої магії. Якщо ти хочеш допомогти йому вибратися з цієї пастки, ти повинен разом з ним пройти 25 рівнів, кожен з яких по-своєму складний і цікавий.

    Геймплей гри Улитка Боб 3

    На кожному рівні вам доведеться застосувати логіку і кмітливість, щоб подолати перешкоди і успішно перейти на новий рівень. Але крім цього на кожному етапі гри ви з Бобом повинні зібрати зірочки, від яких залежить кінцевий рахунок гри.
    На шляху зустрінуться жаби і Зуми, старовинні малюнки та загадкові предмети. Відгадуючи загадки Джина, долаючи шлях, повний таємниць і сюрпризів, ви зможете благополучно повернутися додому. На відміну від попередніх, в цій частині додалася нова функція – на кожному рівні заховані три зірки, без яких неможливо рухатися далі. Відшукайте їх, але пам'ятайте, що вони можуть бути замасковані під звичайні камені.

    Гра Равлик Боб 3: В Єгипті

    Гра Равлик Боб в Єгипті володіє дуже простим геймплеєм. Равлик бігає і рухається вперед самостійно. Що б прискорити його рух необхідно утримувати кнопку «2» на клавіатурі або за допомогою верхнього кута ігрового поля. Зупинити равлика можна звичайним клацанням миші, а поміняти напрям руху можна, задіюючи обертову платформу. Більшість механізмів і об'єктів активізуються за допомогою клацання миші також, як і збираються зірочки – до них досить дотягнутися. Деякі механізми вимагають для активації більш активних дій: наприклад, за деякі доведеться потягнути чи зачепиться. Але на крайній випадок завжди є підказка російською мовою, яка спростить проходження гри.

    загалом, нова частина пригод знаменитого героя не менш цікава за попередні. Вона наповнена новими фішками і фокусами, магією і таємницями Стародавнього Єгипту. Що б пройти всі рівні і допомогти Равлику Бобу повернутися додому, потрібно бути розумним і азартним, вміти використовувати логіку і ризикувати. Гра Равлик Боб 3: в Єгипті подарує дітям багато годин радості та азарту, а успішне проходження всіх етапів, подолання перешкод на шляху та успішні розгадки головоломок допоможуть відчути себе справжнім героєм.
    Нова частина пригод – це ще одна історія про відомого мультяшному героя, яка запам'ятається гравцям не менше за інших.

    .