Гра Равлик Боб 1 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Дана гра — це забавна логічна броділка. Така гра обов'язково сподобається дітлахам. Можете бути впевнені, пригоди маленької равлики, не навчить вашої дитини нічому поганому. Навпаки, гра посприяє розвитку його логіки, швидкості мислення і реакції – навичок, які в майбутньому просто необхідні.
    В равлика Боба трапилася справжня біда.

    Його спокійну затишну життя порушує поява ескалатора, який викидає нашого героя з рідного дому в абсолютно незнайомі краї. До того ж, це виявляється будівельний майданчик, повна небезпек. Равлику Бобу терміново треба звідти вибиратися, але як це зробити? Попереду складна дорога, повна неприємних пригод. Всюди випробування і пастки. Потрапити в них означає – назавжди застрягти на місці або навіть загинути. Самостійно, герою не впоратися ніяк, тому він просить вашої допомоги. Гра Равлик Боб 1 — це перша частина серії знаменитих аркад. Ваше завдання – грамотно використовуючи різні допоміжні механізми і складні умови місцевості, проводити Боба до будинку і берегти його від небезпек. А вони уготовані різні. Вам доведеться перетягувати великі брили, щоб звільнити равлику дорогу, витягувати його з тупиків підйомним краном або ескалатором, прикривати від каменів, вогню і «Важкої штуки».

    Проходження рівнів

    Перша смертельна небезпека чигає нашого героя вже на другому рівні. Треба вчасно встигнути закрити шлагбаум — не тільки для того, щоб Боб продовжив свої пригоди, але і щоб його не вбило струмом. «Небезпечно! Не чіпати» — про це вас попередять на десятому рівні. І правда, краще повірити на слово і не чіпати, інакше піде газ і наш равлик помре. В 11 і 17 рівні – головне ваше завдання – не перетворити в равлика Боба-гриль. Для цього скористайтеся спеціальними «козирками», які прикриють його від розжарених вуглинок і вогняної лави. Що саме допоможе – побачите самі. Тільки почавши 18 рівень, зрозумієте: Про жах! Перегоріла електрощитова, а на шляху Боба всюди дроти. Вчасно подбайте, щоб знеструмити їх, інакше всі зусилля — нанівець.

    Гра Равлик Боб 1

    У грі доведеться боротися не тільки з фізичними, але і c любовними перешкодами. У сьомому рівні герой зустрічає прекрасну супутницю і, слідуючи за нею, зовсім забуває про свою мету. Допоможіть йому «розтопити лід» серця обраниці і крижану перешкоду, яка заважає закінчити рівень. Але Боба чекає не тільки небезпека, а також цікаві пригоди. На п'ятому рівні йому належить покататися у вагончику для перевезення вугілля.

    Гарненько відрегулюйте платформу, по якій поїде вагонетка і вчасно приберіть колоду – перешкоду на подальшому шляху. Дуже важливо, щоб в кінці дороги, «транспорт» вдало вписався в яму, а не повис над нею. Тільки тоді маленький равлик зможе вибратися, і ви доведете її до кінця рівня. А вже в 16 рівні наш герой політає на повітряній кулі. Не забудьте контролювати траєкторію його руху за допомогою спеціальних заслінок, інакше кошик полетить високо в небо, і ви більше не зможете її зловити.

    Геймплей і особливості рівнів

    У цілому гра Равлик Боб 1 складається з 20 рівнів складності. Хоча випробування іноді схожі, логарифм подолання перешкод завжди різний, тому кожне нове завдання — цікаве і неповторне. Особливість цієї гри – складність завдань не обов'язково наростає з кожним новим етапом. Так, зовсім легко застрягти на шостому рівні. Здавалося б, дорога до виходу дуже близько. Але в самому початку шляху – непереборна перешкода, як з нею боротися – не відразу розберешся.

    Гра Равлик Боб 1

    А на восьмому — вам знадобитися вся кмітливість і швидкість реакції. Усунувши перешкоду, треба бістро підставити міст, щоб наш герой не провалився в прірву, а потім ще добре поскакати на пружині. А ось дев'ятий рівень досить простий. Треба лише розібратися якою кнопкою закриваються затвори. Або, наприклад, на 12-му етапі гри – просто тримайте рівновагу — і ви у мети!

    Цікаві особливості гри Улитка Боб 1

    Що треба робити, на деяких рівнях ви отримаєте такі підказки, але розбиратися в роботі допоміжних механізмом і шукати шлях до виходу – продється самому. Часом це дуже не просто і по кілька разів доводиться починати заново. Спростити завдання неможливо. Благо, розробники не обмежували кількість життів нашого героя. Невдала спроба всього лише відкине вас в початок конкретного рівня, але не змусить починати гру спочатку. Якщо хочете взяти тайм-аут і розібратися в завданні рівня, Боба завжди можна «приспати» — лише клацніть по ньому мишею. Равлик відразу залізе у свою мушлю і терпляче чекатиме, поки ви не повернете її активність. У деяких завданнях без цієї функції просто не обійтися.

    Равлик боб — це не дуже швидка і моторна равлик, тому розробники гри зробили можливість її прискорити. Для цього у верхньому лівому куті монітора є дві кнопки – два режими швидкості. Уміло використовуйте цю перевагу, наприклад, на 13 рівні, щоб встигнути підперти прес і не зробити з героя корж. Вам обов'язково сподобатися простий і захоплюючою геймплей, мультяшна графіка, приємна музична озвучка. Вони зовсім ненав'язливі і не відволікають від завдань гри. А як же кумедно равлик реагує на труднощі і невдачі. Хоч гра і дитяча, вона здатна захопити і багатьох дорослих, змусивши замислитись.

    .