Гра лабіринт на двох 2 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Швидше кличте свого брата, сестру або одного за комп'ютер і запускайте цю класну ходилку! Гра лабіринт на двох розміщена на цій сторінці є найкращою і цікавою у своєму роді! Ми перекопали весь інтернет, щоб знайти дещо настільки цікаве і захоплююче, а найголовніше, що підтримує кооперативний режим! Насправді це трохи-чи не єдиний лабіринт у який можна бігати удвох зі своїми друзями або родичами!

    Але навіть якщо ви одні, не переживайте, проходити рівні можна буде і поодинці, причому прогрес від пройдених удвох рівнів буде зберігатися і ви зможете продовжити грати один з того місця, де зупинилися! Всього ж у цій грі вас чекає цілих 40 крутих місій, в яких вам потрібно буде збирати кружечки і тікати від злих монстрів! Але для початку нам запропонують вибрати режим гри на 1 або на 2 осіб, а також управління персонажами! Причому клавіші керування ви зможете вибрати абсолютно будь-які, що буде дуже зручно, якщо у вас не стаціонарний комп'ютер, а ноутбук, на якому нема повнорозмірної клавіатури!

    Як грати в лабіринт на двох осіб

    У першій місії все буде дуже просто — вам всього лише потрібно буде збирати білі точки бігаючи по коридорах і збігаючи від монстрів, які можуть вас з'їсти. Крім точок, на карті будуть з'являтися спеціальні бонуси, з'ївши перший з них ви отримаєте можливість ставити бомби, а також у вас з'явиться додатковий захист у вигляді літаючого навколо кульки. У разі якщо навколо вас буде літати кульку і ви попадетеся монстра, то місію не доведеться перепроходити заново, а ви просто втратите захист і можливість ставити бомби. До речі, в цьому лабіринті, бомби будуть бити на дуже велику відстань, що після їх установки постарайтеся як можна швидше втекти з цього місця!

    У випадку, якщо ви підберете другий бонус, то ваша швидкість переміщення збільшиться, а з подальшими ви будете і далі поліпшувати свої характеристики і отримувати додаткові можливості, але врахуйте, що якщо ви потрапите в лапи ворога, всі поліпшення зникнуть і бонуси доведеться збирати заново. Вороги в грі лабіринт на двох будуть дуже різноманітні, наприклад деякі будуть вміти стріляти, а деякі будуть ні з того ні з сього з'являтися прямо в одній із вуличок лабіринту! Одиночний режим практично ні чим не відрізнятиметься від режиму на двох чоловік, тільки ворогів буде трохи більше. Зроблено це для того, щоб зробити проходження місій не дуже легким!

    Але більше буде з'являтися і бонусів, щоб обидві людини могли почати покращувати своїх героїв! Персонажі в колективному режимі будуть хлопчик і дівчинка — один з шапкової, а інша з рожевим бантиком. Правда незрозуміло хто ким буде, якщо за двох персонажів будуть грати хлопчики. Самі головні герої дуже схожі на якихось білих черв'ячків з величезними очима та носом, в який вони і будуть всмоктувати білі квадратики розташувалися рівномірно по всіх коридорах!

    .