Гра Равлик Боб 4: В космосі - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Будь-яка людина любить помріяти. Навіть якщо ти равлик, то ти теж можеш помріяти. Наприклад про космічні подорожі.Якщо тобі пощастить, то мрії можуть втілитися в життя. Популярна гра равлик Боб отримала своє продовження. Цього разу Боб відправляється в космос. Все сталося раптово. Боб сидів біля телевізора і дивився передачі. Але тут йому раптом подзвонили і запропонували відправитися подорожувати в космос. По натурі наш герой дуже допитлива. Ось чому він не зміг відмовитися від такого небезпечного подорожі. Гра Равлик Боб 4: В космосі розповість вам про чергові пригоди нашого улюбленого героя.

    Однак щоб відправитися в космос йому перш за все необхідно дістатися до ракети. В центрі підготовки равлик Боб повинен пройти весь курс навчання. Шлях не обіцяє бути легким, потрібно подолати багато перешкод, перш ніж здійснити свою мрію. Завдання гравця полягає в тому, щоб допомогти равлику зібрати зірочки і успішно подолати всі космічні труднощі. Безліч перепон, пасток і складних механізмів є перешкода для того, щоб спокійно рухатися до мети.

    Космічне подорож равлика Боба

    Не кожному дано злітати в космос, але Бобу пощастило. Сидячи біля телевізора він марив, постійно мріяв про польоти в космос. І мрія збулася. Юний космічний мандрівник зібрав свою космічну котомочку і відправився в космічний центр. Тут наш герой пройде прискорені курси підготовки до космічного подорожі. Необхідно отримати певні навики поведінки в невагомості. Через деякий час равлик Боб готовий до нелегких випробувань у космосі.

    Гра Равлик Боб 4: В космосі

    Але подорож не може пройти гладко. Це тільки в казці все закінчується добре. У гру Равлик Боб: В космосі, як і в житті, все набагато складніше. Сталося непередбачене обставина і наша космічна равлик на своєму кораблі зіткнулася з інопланетним космічним кораблем. Після зіткнення Боб раптово виявляється на чужій планеті, яка заселена підступними чудовиськами-гуманоїдами. Вони з великим апетитом закусять нашої равликом, якщо зрозуміло Боб не знайде спосіб прослизнути повз них непоміченим. Тільки в цьому можливе спасіння.

    Як допомогти нашому улюбленцю

    Таку важку подорож неможливо без сторонньої допомоги. І тут без втручання гравця ніяк не обійтися. Саме гравець повинен допомогти подолати равлику смертельні пастки і лазерні перешкоди. Ваше завдання полягає в тому, щоб, спираючись на наявний арсенал засобів і механізмів, провести Боба, що називається через терни до зірок. Іншими словами, ви повинні допомогти йому пройти всі рівні і благополучно покинути цю підступну планету.

    Гра Равлик Боб 4: В космосі

    Основні важелі управління зосереджені у маніпулятор миша. Немає необхідності підганяти равлика — вона біжить абсолютно самостійно. Якщо є необхідність, то ви можете натисненням клавіші 2 на клавіатурі лише надати бобу певний імпульс. Для додання прискорення Бобу можна скористатися мишкою ( у лівому верхньому куті ігрового вікна є відповідний знак). Можна на деякий час зупинити рух, клікнувши по герою мишкою.

    Особливості гри

    Змінити вектор напрямку руху гравець може за допомогою обертової платформи. Будь-які, наявні в арсеналі механізми можна активувати за допомогою миші-маніпулятора. Для того, щоб задіяти більшість механізмів досить по їх зображенням просто клікнути. Де-то доведеться потягнути або прокрутитися. У будь-якому випадку, якщо необхідно провести нестандартні маніпуляції, то завжди можна скористатися підказкою. Гра Равлик Боб 4 розрахована на дітей від трьох років, так що підказка завжди є там, де вона необхідна.

    Причому практично всі підказки російською мовою. Важливе значення в космічному подорожі має такий режим як антигравітація. Якщо предмети, та й сам герой не закріплений спеціальними механізмами, то вони неодмінно потягнутися вгору. Такий режим можна використовувати в тому випадку, якщо виникає необхідність подолати перешкоду по повітрю. Часто його застосовують в тому випадку, якщо потрібно піднятися на верхні поверхи. Таким чином антигравітаційний режим з успіхом замінить ліфт.

    Вся гра включає в себе 25 рівнів. На всьому важкому шляху Боба чекають важкі випробування. Тут і небезпечні лабіринти, і страшні монстри. Герою потрібно вирішити велику кількість головоломок з однією метою — щасливо дістатися до будинку. Важлива особливість гри — це можливість героя взаємодіяти з будь-якими наявними в грі, об'єктами. Обов'язково Включайте звук. Гра дуже весела, можна сказати життєрадісна.

    .