Гра Лабіринт для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Зомбі — це зовсім не для дівчаток скажете ви, на перший погляд, з цим важко не погодиться, проте потрібно враховувати той факт, що в цій грі наші улюблені ходячі мерці будуть виконувати роль поганих хлопців, які будуть ганятися за вами, а вам в свою чергу потрібно буде від них тікати.

    Але для початку давайте поговоримо про класного оформлення! Вся гра виконана в піксельному стилі, причому музика буде теж відповідна — складається з поліфонічної мелодії як в старих мобільних телефонах і приставках начебто Денді. Як ви вже зрозуміли завдяки піксельної графіки вся дія цієї аркади буде відбуватися в 2д просторі, а персонажі будуть зроблені у вигляді чоловічків з великими головами! Відзначимо, що гра лабіринт для дівчаток скоріше за все сподобається й хлопчикам, але основний її аудиторією все ж буде жіночий підлогу!

    Для початку нам запропонують вибрати один з 15 рівнів, причому всі вони будуть відкриті, так що ви зможете відразу ж почати з будь-якого з них. Правда що всі впусти дуже сильно схожі один на одного і розрізняються лише складністю проходження, а карти і сама суть завдання залишиться колишньою. Сам лабіринт все ж таки буде трохи змінюватися, але зміни будуть незначними. Ну а тепер давайте поговоримо про те, що ж ми будемо робити!

    Геймплей лабіринту для дівчаток

    Як же пройти цю класну гру? А дуже просто! Для початку нам потрібно буде врятувати всіх хлопчиків-блондинів, які сховалися від зомбі на крижаних блоках! Для цього нам потрібно до них дістатися, що буде досить складно, адже щоб перейти на їх блоки нам доведеться скласти доріжку з помаранчевих кубиків! Рухати кубики нам доведеться ручками і робити це потрібно якомога швидше, адже за нами буде полювати злісний ходячий мрець! Першим На рівні нам потрібно буде врятувати лише одного хлопчика, проте потім їм кількість буде збільшуватися, а з цим буде рости і складність проходження гри! Однак просто врятувати наших героїв в грі лабіринт для дівчаток і довести їх до порталів недостатньо, потрібно буде ще й з'їсти всі пончики розташувалися по всій карті.

    Так ми радимо прямо під час порятунку хлопчиків, постаратися обійти весь лабіринт і з'їсти якомога більше пончиків! Тільки після того, як ви зберете їх на карті у випадковому місці відкриється портал і перенесе вас на наступний рівень! До речі, в цій грі зомбі буде всього один, але з кожним новим рівнем швидкість його пересування, а також розумові здібності будуть збільшуватися, так що з кожним разом він стає все швидше і небезпечніше! Наприклад, на останній місії він буде бігати майже з такою ж швидкістю як наш герой і якщо дівчинка допустить хоч одну найменшу помилку, то попадеться в його брудні лапи!

    .