Гра Вогонь і Вода 6 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Щоб запустити гру Вогонь і Вода 6, користувачеві треба натиснути «Play». При наведенні мишки напис підсвічується яскравим білим кольором. При необхідності можна спочатку почитати інструкцію або скористатися іншими можливостями, поданими в меню. Гра підтримує англійська мова, написи красиво оформлені. Шрифт назви використовуються кольори, що символізують Вогонь і Воду (помаранчевий і блакитний).

    Внизу екрану, з двох сторін, розташовуються тематичні зображення — крапелька води і маленьке багаття. Після натискання кнопки «Play» на екрані з'являється малюнок у вигляді дерева, на якому розташовуються невеликі сірі кристали. Кожен з них символізує певний рівень. Старт починається з самого нижнього кристала, який виділений жовтою рамкою. Навколо нього мерехтять білі відблиски. Натиснувши на цей символ, гравець відкриває перший рівень, при цьому запускається відлік часу.

    Управління і геймплей гри

    Управління хлопчиком Вогнем здійснюється за допомогою стрілок, розташованих на клавіатурі. Щоб переміщати Воду, треба користуватися кнопками W (стрибок вгору), A (хід вліво), S (вниз), D (хід вправо). Під час гри не можна одним і тим же персонажем потрапляти у вогонь і воду, інакше рівень не буде пройдено. В такому випадку на екрані з'явиться вікно з написом «Game over», а щоб почати заново, потрібно натиснути «Retry Level». Треба враховувати, що дівчинка Вода боїться вогню, а хлопчик Вогонь, навпаки, боїться води.

    Гра Вогонь і Вода 6

    Гра Вогонь і Вода 6 володіє простим і зрозумілим інтерфейсом, написи оформлено красивим шрифтом жовтого кольору, простір прикрашене зеленими листям. Спочатку можна грати Вогнем. Керуючи стрілками, треба перестрибнути через воду і піднятися вгору. Для цього треба одночасно натиснути дві кнопки: верхню і праву стрілку. Далі з'являється наступна перешкода — зелена рідина. Її теж треба перестрибнути, а потім активувати золотий важіль. Після цього Вогонь треба помістити на місток і перестрибнути з нього на верхню лінію. Хлопчик Вогонь повинен активувати жовто-фіолетовий важіль, при цьому місток такого ж кольору опуститься вниз.

    Геймплей і проходження рівнів

    Щоб продовжити гру і піднятися вгору, треба провести Воду на ту ж лінію. Зелене озеро потрібно перестрибувати у будь-якому випадку, оскільки воно згубно для кожного персонажа. Коли дівчинка Вода забереться на місток жовто-фіолетового кольору, потрібно з допомогою стрілок відсунути з важеля хлопчика Вогню. Вода зможе перейти на нову лінію і спустити місток вниз, щоб Вогонь теж зміг забратися вгору. Процес регулюється з допомогою відповідного важеля.

    Далі треба перемістити двох персонажів на самий верх, пересунувши сірий кубик і, зібравши по шляху потрібні кристали (для Вогню — помаранчеві, для Води — блакитні). Потім необхідно відкрити синю і помаранчеву двері, пробравшись до них. Після того, як гравець перейде на новий рівень, на екрані з'явиться вікно з інформацією про витрачений час і кількість зібраних кристалів. Для продовження гри треба натиснути «Continue». З кожним рівнем гра ускладнюється, перешкоди стають більш значущими. Атмосфера доповнюється загадковою музикою, яка звучить протягом усього процесу.

    Гра Вогонь і Вода 6

    На другому рівні треба поперемінно задіяти двох персонажів, щоб з допомогою важелів відкрити шлях кожного з них. Керуючи хлопчиком Вогнем і дівчинкою Водою, треба перестрибнути через зелене озеро, користуючись погойдуються містками. Для цього гравцю знадобиться вправність і швидкість. З першого разу може не вийти, але завжди є можливість почати заново. Після подолання всіх перешкод знову відкриються заповітні двері, з допомогою яких відбувається перехід на наступний рівень.

    Гра Вогонь і Вода 6 — проста, але цікава і незвичайна. У неї можуть грати діти різних вікових категорій. Така розвага підійде і дорослим людям, які люблять брати участь в різних іграх. Головне — вміло керувати персонажами, не забуваючи про їх особливості. Поперемінно натискаючи стрілки на клавіатурі кнопки W, A, S, D, можна подолати всі перешкоди. Коли один персонаж перейде на нову лінію, потрібно відразу повторити дію з іншим. У такому разі процес гри буде протікати легше і швидше. Рівнів багато, тому така розвага може скрасити дозвілля гравцеві і принести йому приємні, позитивні враження.

    .