Гра Вогонь і Вода 3 в Крижаному Храмі - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Розповідь про третій частині ігор з серії Вогонь і вода варто, мабуть, почати з початку, тобто з оформлення меню. Хоча шрифт назви кілька аляповат, в цілому меню виглядає добре – все просто і зрозуміло, у геймера немає ні єдиного шансу заплутатися або натиснути не туди.

    Дуже красиво оформлене меню рівнів – у вигляді золотистого прикраси сніжинки, на якому після кожної пройденої подчасти гри з'являється дорогоцінний камінь. Так що і тут все просто чудово. Гра Вогонь і Вода 3 в Крижаному Храмі взагалі не відрізняється складною графікою, але це не робить її менш привабливою – навпаки, така простота допомагає зосередити максимум уваги на сюжеті й проходження. А вони того варті.

    Геймплей і управління

    Хлопчик-вогонь і дівчинка-вода жваво стрибають за рівнями крижаного храму, допомагаючи один одному і збираючи по дорозі дорогоцінні камені (дівчинка збирає блакитні, хлопчик, відповідно, червоні). Іноді для того, щоб застрибнути на чергову перешкоду і досягти входу на наступний рівень, їм потрібно спочатку підставити собі опору, а вже з неї стрибати. З допомогою геймера вони легко з цим справляються. До слова, управління тут дуже цікаво. Оскільки персонажів два, а один геймер, то маленьким Вогнем він керує за допомогою стрілочок (вліво-вправо-вгору), а Водою з допомогою кнопок AMD відповідно).

    Гра Вогонь і Вода 3 в Крижаному Храмі

    Після кожного пройденого рівня гри демонструються досягнення – скільки зібрано каменів і скільки часу знадобилося для його завершення. Втім, стежити за часом можна і в процесі гри – зверху є невелике табло, отсчитывающее дорогоцінні секунди. Цікаво, що в грі є декілька видів перешкод, так, перешкоди з вигляді розлитої води або вогню вони проходять порізно – кожен вибирає те, що безпечно для нього, адже якщо Вода потрапить у вогняну пастку, вона випарується, а Вогонь згасне у воді. І в кінці рівня вони також виходять кожен в свою двері, але при цьому завжди одночасно.

    Рівні і їх проходження

    Деякі рівні вогонь і вода починає проходити з протилежних кінців ігрового простору, коли Вогонь виходить з дверей зі значком води, а Вода – з «вогненною. І тоді їх завдання полягає в тому, щоб, успішно подолавши всі перешкоди, дістатися до своїх дверей. Часто для успішного проходження необхідно натиснути на кнопку або повернути важіль, щоб з'явилася потрібна для запрыгивания сходинка або інша опора. Багато перешкоди вони можуть пройти, тільки допомагаючи один одному хлопчик скине на один кінець гойдалки вантаж, щоб дівчинці було зручно стрибати, то дівчинка натисне на кнопку, убирающую перешкоду, щоб хлопчик міг пройти до свого каменя. Таким злагодженим тандемом вони долають гру рівень за рівнем.

    Втім, геймплей складно назвати подоланням, все-таки гра Вогонь і Вода 3 відноситься до категорії простих. Спочатку складності викликає хіба що управління і необхідність думати в двох напрямках відразу, але потім проходження перетворюється в чисте задоволення, що супроводжується до того ж ненав'язливою музикою і милими звуковими ефектами.

    Гра Вогонь і Вода 3 в Крижаному Храмі

    Природно, з кожним рівнем проходження ускладнюється з'являється заплутана система противаг і ліфтів, яку потрібно використовувати для того, щоб дістатися до заповітного камінчика, то для того, щоб прибрати перешкоду зі шляху не одного прохожденца, але обох, на відповідну кнопку потрібно скинути вантаж.

    І, звичайно, потрібно збирати все більше і більше каменів. Іноді, втім, невелика кількість каменів з лишком окупається їх важкодоступністю і великою кількістю перешкод на шляху. Частенько у всіх цих кнопках, важелях і противагах нелегко розібратися і рівень доводиться проходити по кілька разів.

    можна сказати, підбиваючи підсумки.

    По-перше, гра Вогонь і Вода 3 в Крижаному Храмі не так проста, як це могло б здатися на перший погляд, варто почати грати. Як це стає очевидним.
    По-друге, вона не тільки дозволяє відмінно провести час, але і розвиває координацію рухів і узгодженість дій лівої і правої руки з-за особливостей системи управління. По-третє, за нею просто приємно провести вечір, причому поступового ігровий процес затягує настільки, що не хочеться натискати кнопку «Пауза» і зупинятися, поки не буде пройдено останній рівень. А завершення викликає приємне відчуття задоволеності собою і бажання негайно пройти наступну частину серії Вогонь і Вода. Іноді – нездоланне.

    .