Гра Лабіринт для дітей - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Ласкаво просимо у новорічну казку, яка представляє з себе лабіринт насичений різнокольоровими зірочками, заплутаними коридорами, крутими поворотами і звичайно небезпечними монстрами які будуть полювати за вами під час ходіння по коридорах і збору зірочок, а також бонусів іноді з'являються на карті! Як ми вже написали, ви потрапляєте в снігову всесвіт де стіни будуть зроблені з брил льоду, а ви самі будете переміщатися по невеликим вузеньких доріжках. Причому ,що цікаво, за вами полює дуже злі сніговики!

    Взагалі, дуже дивно уявити злих сніговиків в дуже доброї дитячої грі в лабіринт, але вони тут на диво є! І якщо вас зловить один з 4 сніговиків трохи схожих на справжніх ходять зомбі, то у вас віднімається одна з трьох життів! У випадку, якщо вас зловлять цілих три рази, то весь рівень гри потрібно буде проходити заново! До речі, іноді в коридорах буде з'являтися новорічні подарунки, які є бонусами даними нам для спасіння від злих сніговиків! Правда для початку потрібно буде дістати цей бонус, після чого на короткий час монстри перестануть помічати вас!

    На жаль, вже на першому рівні ваші супротивники будуть настільки розумні і сильні, що на те, щоб пройти його, буде потрібно не мало сил! Але зібрати всі зірочки, особливо враховуючи що у вас буде три життя — цілком реально. Гра лабіринт для дітей підійде не тільки маленьким дітям, але й дорослим, так як вона дійсно дуже цікава! Злі монстри ганяються за вами не дадуть занудьгувати, а завдяки бонусам, які потрібно буде постійно підбирати, ви без праці зможете зібрати всі різнокольорові зірочки і перейди на наступний левел!

    .