Гра найкраща на двох: Феус і Мор

    Проходження

    Опис Гри

    Два персонажа, хлопчик і собака, потрапляють у незвичайні ігрові локації. Щоб пройти крізь них, їм треба разом опинитися біля дверей виходу. Шлях до неї чекає непростий, так як то й справа трапляються замкнені проходи, широкі водойми та інші перешкоди. Здолати їх вийде лише злагодженими діями двох гравців. Наприклад, дуже часто в грі треба затиснути вагою свого героя спеціальну кнопку, яка відчинить коридор для напарника.

    Гра найкраща на двох забезпечила своїх персонажів особливими якостями. Хлопчик добре стрибає і забирається туди, куди не може потрапити собака. Зате пес вміє плавати і на ньому вдається переплисти глибокі водойми. Така взаємодопомога проявляється на кожному етапі і саме вона робить цю гру однією з кращих у своєму жанрі – два геймера не протистоять один одному, а разом досягають однієї мети.

    У перервах між рівнями перед вами буде розкриватися ігрова історія. Виявляється, хлопчик зараз перебуває в похмурій лікарні, звідки не може вибратися без вашої допомоги. Для переходу в нові раунди гри його треба підводити до наступних лікарняним палатам – з них послідовно спадають закривають ланцюга. Деякі завдання гри виявляються дуже незвичайними. Персонажі можуть потрапити в зону, де треба переміщатися по летить у просторі осколкам віртуальності. У далеких «палатах» треба серйозно продумувати свої дії і дуже спритно проводити героїв крізь небезпеки.

    .