Гра Винкс Блумикс одевалка для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    Чотири феї Винкс прийшли на чудовий пляж. Звичайно, купання в теплому морі і насолоду ласкавим сонечком – це цілком достатня причина для того, щоб опинитися в такому чарівному місці. Але у Блум, Флори, Музи і Стели є також магічні мотиви для пляжного відпочинку. Вони прагнуть в розслабленій атмосфері випробувати трансформацію Блумикс.

    Якщо ви дивилися мультфільм про цих чародейках, то добре знаєте про їх чарівних зміни. У різних ситуаціях феї активують найбільш підходящі сили, і це часто рятує їх з дуже напружених ситуацій. При цьому прийняття певного способу змінює зовнішність дівчат! У них з'являються особливі крильця, одяг. Гра Винкс Блумикс одевалка для дівчаток пропонує вам пофантазувати над власним стилем трансформації, примірявши на мультяшних героїнь різні симпатичні речі.

    Вся доступна одяг зібрана на ігровому екрані поруч з феями. Подхватывайте потрібний вам предмет курсором миші і перетягайте його до фігури однієї з дівчат. Всі речі треба дуже акуратно прикласти до чарівниці – так, щоб з-під брюк не виглядала шкіра ніг, а симпатичний шарфик ліг точно на шию.

    У грі Винкс Блумикс одевалка для дівчаток вам дається широкий простір для творчості. Адже будь-яка річ тут чудово підходить для кожної з дівчат.

    .