Гра Одевалка для двох дівчат - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Усипаний чарівними квіточками дерева, починають розпускатися листочки, вкриті свіжою, зеленою травичкою галявини – в ігровій віртуальності весна вступає в свої права! Проявляються краси кличуть людей вирватися за межі великих міст і відправитися в невелику подорож по сільській місцевості, погуляти по парках і навіть диких лісах. Це настрій захопило і двох героїнь ігри одевалкі для дівчаток. Красиві дівчата вирушають у залиту квітами село і хочуть виглядати там бездоганно блискуче. Як і багато сучасні модниці, вони для цього прагнуть нанести на обличчя яскраву косметику, вибрати неординарну зачіску, надіти симпатичні костюми. Допоможете їм підкреслити природну красу?

    Послідовно займіться зовнішністю обох дівчат

    Щоб змінити зовнішність двох ігрових героїнь, вам треба поетапно приділити увагу кожній з них. Граючи в Одевалку для двох для дівчаток, ви спочатку займаєтеся тільки однією подругою, і лише коли її зовнішність буде повністю готова, можна буде приступити до дизайнерським експериментам над другою дівчиною.

    Гра Одевалка для двох для дівчаток

    Цей принцип послідовності дуже гарний з двох причин. Передусім тому, що під час гри одевалки ви зможете зосередитися тільки на одному персонажі, приділивши кожної з дівчат весь максимум своєї уваги і творчої фантазії. По-друге, коли ви принаряжаете двох дівчат окремо, ви не порівнюєте їх і не влаштовуєте змагання в красі між ними. А це важливо і для збереження теплих дружніх відносин, і для отримання максимальної радості від будь-якого виду діяльності.

    Тільки коли обидва способу виявляться завершеними, ви зможете помилуватися на остаточні результати своєї творчості – пара героїнь постане перед вами у всій красі на тлі чарівного пейзажу.

    Спершу салон краси, потім одевалка

    Зміна зовнішності героїнь цієї гри одевалки для двох починається з нанесення косметики. Ви бачите збільшене особа однієї з дівчат, а в нижній частині ігрового екрана вам пропонуються різноманітні інструменти: олівець для очей, туш для вій, рум'яна, помада для губ, тіні для повік, кольорові контактні лінзи. Клікаєте на ці предмети, і праворуч від ігрового персонажа з'являється палітра з доступними варіантами кольорів. Вказуєте сподобався відтінок, і він тут же наноситься на обличчя дівчини.

    Потім ви переходите до етапу одевалки. На поличках праворуч від фігури героїні гри розміщуються зображення перуки, футболки, спідниці, бантика, сережок, намиста, туфельок. Клікайте на ці предмети, щоб переглянути всі присутні в грі предмети. Так змінюється зачіска дівчини, на неї одягають футболки, сорочки, блузки, спідниці, шорти, на ноги взувають легкі туфлі, волосся вплітаються симпатичні стрічки, на шию і вуха приміряються дорогоцінні прикраси.

    Гра Одевалка для двох для дівчаток

    Гра Одевалка для двох дівчат пропонує хороший вибір різних речей, що відрізняються один від одного кольором, фасоном. Пробуйте різні поєднання цих елементів зовнішності, і це серйозно вплине на загальне враження від образу ігрових героїнь.

    Можна грати і одному, і вдвох

    Ця гра одевалка хороша тим, що в ній присутні відразу два персонажа. Це дає більш широкий простір для творчості – ви зможете використовувати для різних подружок відрізняються речі і стилі макіяжу. Крім цього Гра одевалка для двох дівчат стає гарною забавою для пари учасників – спочатку один гравець наряджає першу дівчину, а потім інший займається другий. У нових сесіях гри можна змінити героїнь і спробувати народити вже іншу подружку.

    .