Гра Хокей на двох - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Спортивні ігри здавна привертають до себе дуже багато уваги громадськості. І якщо раніше спорт — був тим чинником, який змушував людей виходити на вулиці, то тепер це вже не зовсім так. Адже щоб займатися улюбленим видом спорту, тепер зовсім не обов'язково відходити від свого комп'ютера, а достатньо лише знайти цікавий симулятор. Гра хокей на двох є відмінним прикладом гри, яка розрахована на двох чоловік і дозволяє битися в запеклій сутичці один з одним.

    Введіть свої ніки, запам'ятайте управління і вирішите, хто буде першим, а хто другим гравцем! Хокейне поле являє з себе невелику площадку, повністю перетнути яку можна буквально за кілька секунд! На полі буде по 3 особи від кожної сторони — воротар, захисник та нападник. При цьому, керувати ви зможете тільки однією людиною, а інші будуть «жити своїм життям». Але якщо поруч з якимось з персонажів буде шайба, навколо нього з'явиться відповідна стрілочка і ви отримаєте повний контроль над його свідомістю! На весь матч вам дається 3 хвилини і на перший погляд здається, що це небагато, проте за такий короткий проміжок часу, ви зможете забити 10 голів один одному.

    Лічильник зроблений у вигляді аналогово табло розташувався внизу екрану. Примітно, що борючись з суперником, ви зможете буквально закотити шайбу у ворота, у випадку його бездіяльності! Причому закочувати шайби буде набагато веселіше, ніж просто намагатися пробити захист воротаря! До речі гра в хокей, розрахована не тільки на двох! У випадку якщо ви один і вам дуже нудно, завжди можна включити одиночний режим і битиметься з комп'ютерними суперниками, проте єдиним недоліком буде те, що тут не передбачена функція турніру і ваш супротивник буде завжди однакової сили.

    .