Гра Танки в лабіринті на двох - грати в онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Танки — це один з найпопулярніших видів техніки в комп'ютерних іграх. Вони є практично у всіх жанрах починаючи від аркад і закінчуючи крутими стрілялками! Досить лише згадати серію ДТА, в якій були ці чудові броньовані бойові одиниці або популярну сьогодні серію Battlefield, в якій у вас буде можливість управляти практично всіма популярними засобами ведення бою з супротивниками!

    Гра Танки в лабіринті на двох

    Проте на цій сторінці ми розмітили саме аркаду, та і якщо чесно у флеш форматі вкрай мало хороших і цікавих стрілялок, хоча це не зовсім звичайна аркада, так як тут вам потрібно буде їздити і стріляти використовуючи клавіатуру або мишу, але все-таки важливіше тут буде не швидкість вашої реакції, а те, чи зможете ви прорахувати траєкторію польоту кулі так, щоб вона змогла досягти і знищити противника і при цьому, щоб вона, відскочивши від стіни, не зачепила вас! Гра танки в лабіринті на двох гравців дозволить вам повеселитися з компанією своїх друзів, зчепившись один з одним в дуже незвичайній сутичці! А незвичайна ця сутичка тим, що битися один з одним ви будете не на вміння керувати танком і навіть не на точну стрільбу по цілям, а на спритність і кмітливість!

    Просто — не означає погано

    Тільки виявивши ці чудові якості, ви зможете перемогти вашого суперника! Примітна ця гра ще й тим, що тут не буде першокласної графіки або якихось інших характерних рис сучасних ігор, а навпаки «танки в лабіринті» будуть вкрай прості як в графічному плані, так і в плані геймплея. Все оформлення аркади буде представляти собою сіренький, нічого не примітний лабіринт, розділений чорними стінами. В цьому лабіринті і знаходяться два танки — один червоний, а другий зеленого кольору. У версії на трьох, третя людина буде синього кольору.

    Гра Танки в лабіринті на двох

    Крім персонажів, з періодичністю в декілька секунд, в сірих коридорах будуть з'являтися коробочки з бонусами, які зможе підібрати будь-який з героїв. В інтернеті, з-за проблем з організацією управління, дуже важко знайти гру, в яку можна було б боротися втрьох, так що ця гра є унікальною. Обов'язково занесіть її до себе в закладки, на випадок, якщо додому нагрянуть ваші друзі! Але давайте приступимо до розгляду того, що нам потрібно буде тут робити.

    Як грати в танки в лабіринті

    Для початку виберіть кількість людина! Якщо вас двоє, то з управління вам потрібна тільки клавіатура, а от якщо троє, то буде потрібно ще і мишка! В одиночному режимі, нам теж потрібна тільки клавіатура і до того ж, тут ми будемо битися тільки з комп'ютером. Потрапивши в лабіринт, нам відразу варто запам'ятати кілька речей. По-перше, ваш танк може випустити всього 5 ядер поспіль, після чого потрібно буде чекати поки всі вони не зникнуть! Кожне з ядер зникає через 15 секунд після пострілу. По-друге, як ви вже помітили, усі кулі відскакують від будь-яких поверхонь, так що вам потрібно стежити за тим, щоб одна з них, відскочивши від стіни, не потрапила назад в вас! На полі будуть з'являтися бонусні коробочки, підібравши які можна буде скористатися дуже крутими бонусами!

    • Лазерний постріл — є одним з найбільш грізних знарядь вашого танка. Підібравши такий бонус, ви отримуєте лазерний приціл, показує всю траєкторію пострілу. А після натискання на спусковий гачок, постріл здійснюється по всій траєкторію і якщо ворог потрапить в лазерний промінь, то ви переможете.
    • Самонавідна ракета — при пострілі, летить у ту сторону, куди була запущена, але через кілька секунд після запуску автоматично наводиться на найближчу мету і слід за нею.
    • Посилений лазерний промінь — саме грізне зброя в грі танки в лабіринті. Дозволяє зробити постріл прямо через стіни і майже зі 100% ймовірність вразити ціль.
    • Великий снаряд — при запуску, відрізняється від звичайного тільки своїх розміром, але по закінченню 15 секунд, при вибуху, його осколки розлітаються по великій траєкторії.
    • Ракета з управлінням — дуже схожа на самонавідну, але ви самі здатні їй управляти.

    Звичайно грати в танки в лабіринті втрьох не дуже зручно, так як керувати мишкою буде важче, але нічого не поробиш. Хоча завжди можна піти на компроміс і влаштувати турнір 2 на 2, воюючи один з одним по черзі. До речі, чим краще ви можете прорахувати хід, але при цьому не загнати себе в глухий кут, тим більше у вас шансів на перемогу! Адже якщо в цій грі ви зайдете на своєму танку в глухий кут, а потім ворог вистрілить туди з гармати, то з величезною ймовірністю куля досягне своєї мети і йому зарахують бонусне очко!

    .