Гра Хокей головами на двох - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Спортивні голови продовжують підкорити нашу планету і з кожним роком з'являються нові варіанти цієї гри. Ще недавно були випущені тенісна та баскетбольні серії, а зараз наспів і хокей! Причому кожна з серій має свої відмінні особливості, так що всі вони заслуговують нашої уваги! Гра хокей з головами буде цікава як для однієї людини, так і для двох, адже в ній доступний колективний режим!
    У порівнянні з попередніми частинами, управління особливо не змінилася і як і раніше, здійснюється за допомогою клавіатури, а ваша мета, як і раніше забивати шайби у ворота!

    Тільки от оформлення змінилося і тепер ви, на хокейному стадіоні з натовпом вболівальників і новими воротами. Геймплей теж зазнав невеликі зміни, адже тепер вам потрібно битися за шайбу, а не за м'ячик. Але шайба, сама по собі, мало буде нагадувати ту, яку ми бачили в реальному житті. По-перше вона буде володіти стрибучістю! Так-так, ви не помилилися, вона буде буквально літати в повітрі від одного гравця до іншого! Причому, головним вашим зброєю буде не ключка, якій ви зможете зрідка битися з суперником, а ваша голова, так як саме з її допомогою можна буде відбивати летить прямо у ворота шайбу і закидати її, навісним ударом, прямо у ворота суперника, заробляючи при цьому дорогоцінне очко.

    Матчі будуть ділиться на два різновиди — перший-це той, де ви повинні будете протримаються певний час, наприклад на початку це буде 1 хвилина, але воно може змінюватися від 1 до 3 хвилин, а другий це по кількості забитих голів, тут, за аналогією з часом! Складність проходження гри в хокейні голови дуже висока, відзначимо, що розробники трохи перестаралися, так як навіть на проходження першого рівня може знадобитися дуже багато спроб, а далі буде тільки важче! Як йдеться готуйтеся до хардкору, все ж ви воюєте не із звичайними людьми, а з зірками світового хокею. Під час матчів, у вас над головою будуть з'являтися бонуси в червоному, зеленому та жовтому облямуванні, причому, деякі з них були розроблені спеціально для цієї гри! У режимі на двох людей ви самі зможете вибрати собі поле, вигляд персонажа і почати бій на одній клавіатурі. Найголовніше, не засиджуйтеся допізна, особливо в навчальний час!

    .