Гра Погане морозиво 3 на двох - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Серія ігор про погане морозиво з'явилася в далекому 2010 році і з того моменту радує нас класними продовженням оригінальної версії аркади. У пристрої гри немає нічого незвичайного, за винятком можливість грати не тільки поодинці, але і разом з друзями в режимі на двох чоловік. Можливо саме ця особливість і зробила цю гру такою популярною. Ну а крім цього, за популярність аркади відповідає і незвичайна її тематика. Ну хіба ви бачили багато аркад про морозиво?

    Налаштувань у грі зовсім небагато, з головного меню, ви можете перейти в розділ зі своїми рекордами, дізнатися більше інформації про її творців, прочитати довідку і почати бій. У довідці розповідається, що за керування морозивом відповідають клавіші стрілочки, що з допомогою пробілу ви зможете знищувати крижані блоки. Причому удар може бути настільки сильним, що знищить відразу 4 блоку стоять в ряд. Ну і в останньому пункті довідки йдеться про те, що якщо вас наздожене будь-яке з ворожих істот, то морозиво розтане і рівень буде програно. Правда в режимі на двох програш настає тільки тоді, коли гинуть обидва персонажа.

    Тепер до чотирьох гравців

    Гра погане морозиво 3 порадувала нас приголомшливим режимом — «TOUCHY», винайдений компанією «Nitrome ltd». Цей режим є унікальним у своєму роді і не підтримує ігри інших розробників. «TOUCHY» — дозволяє зв'язати дві незалежні одна від одної речі — мобільний телефон і браузерну гру. Для того, щоб це зробити, вам потрібно завантажити офіційний додаток під назвою «Nitrome Touchy» їх магазинів додатків Google play» і «App Store». Додаток підтримує всі сучасні телефони з операційною системою IOS», і майже всі сенсорні телефони працюють на «Android». Після того, як ви завантажили і встановили програму, досить запустити її на телефоні і приєднати до гри. Приєднавшись, ви зможете управляти морозивом з допомогою свого смартфона або планшета.

    Гра Погане морозиво 3 на двох

    Через технологію «TOUCHY» можливо під'єднання до 4 чоловік, так що тепер збирати фрукти можна вчотирьох. Правда якщо у вас немає мобільних пристроїв під управлінням IOS» та «Android», то доведеться обмежитися проходженням аркади удвох. Цікаво, що проходити погане морозиво 3 вчотирьох буде нітрохи не простіше, ніж удвох або поодинці, так як чим більше людина в грі, тим більше буде противників від яких треба тікати. Але безсумнівно те, що чим більше людей бере участь у сутичці, тим вона цікавіше. Додаток «Nitrome Touchy» підтримує і інші проекти компанії «Nitrome ltd», багато з яких є на нашому сайті, так що радимо вам завантажити це додаток, адже воно доступне безкоштовно і не займе багато місця на вашому пристрої.

    Геймплей поганого морозива 3

    Вибравши кількість гравців, вам пропонується вибрати колір персонажа, а також відразу розповідається про те, які кнопки відповідають за його управління. Ознайомившись з керуванням та обравши вподобаний колір ви потрапите в розділ вибору рівнів. Тут вас чекає 50 рівнів, що дуже багато для браузерної аркади. На кожному рівні вас буде чекати нова карта з новими ворогами, що володіють різними здібностями починаючи від прискореного бігу і закінчуючи сильними ураганами знищують крижані блоки.

    На відміну від попередніх частин, тут ваші супротивники будуть сильними вже починаючи з самого першого рівня, так що будьте готові. Завдання теж стали важче, а фруктів потрібно збирати набагато більше. На кожен рівень вам дано 2 хвилини, за які потрібно постаратися зібрати 4 види фруктів. Чим далі ви будете проходити гру, тим важче буде їх збирати. Новий вид фруктів буде з'являтися тільки після того, як погане морозиво збере старий.

    Гра Погане морозиво 3 на двох

    Якщо на першій карті вас чекає всього один дурнуватий противник, то вже на другій карті, величезна жовта морська зірка зможе створювати крижаних клонів, які почнуть полювати за вами. Всі вороги будуть унікальними, а значить вони будуть володіти унікальними уміннями, про які ви дізнаєтеся тільки поборовшись з ними.

    3 частина гри про погане морозиво стала гідним продовженням серії. У ній, як і раніше багато що відрізняються один від одного рівнів і супротивників, а завдяки можливості грати разом відразу з 4 друзями, їй можна сміливо ставити заслужену п'ятірку.

    .