Гра Баскетбол на двох - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Велика частина флеш ігор розрахована лише на одну людину, однак що ж робити, якщо вас двоє, а комп'ютер лише один? Звичайно залізти в інтернет і знайти що-небудь цікаве. Гра в баскетбол на двох за одним комп'ютером, підійде всім тим, хто не бажає проводити свій час на самоті. За своєю механіки даний спортивний симулятор дуже простий, але саме завдяки цьому, підходить для всіх геймером будь-якого віку і статі.

    Але звичайно, гра баскетбол на двох, буде цікава саме тим, хто грає в баскетбол удвох, так як ця аркада розрахована саме на змагання з реальним суперником. Зайшовши в довідку ми зможемо дізнатися про управління як для першого, так і для другої людини, а також подивитися що дають бонуси і скільки очок ми отримаємо за потрапляння м'ячів. Всього нас будуть чекати 10 бонусів. Причому піймавши будь-який з них ви або зробите собі краще, або зможете змінити атмосферу — гірше собі, ловлячи бонуси, зробити не можна, а ось супернику можна.

    Так що наш вам рада, граючи — ловіть якомога більше бонусів. Причому піймавши 2 збільшення очок Х5, кількість набраних очок збільшиться в 25 разів! Тільки завдяки цьому можна перемогти! Або піймавши 2 ділення на 2, ваш супротивник буде отримувати в 25 разів меншу кількість балів. Також, дуже корисні зелені циферки, адже потрапивши за ним м'ячем, ваш лічильник поповниться рівно на те число, яке було на баскетбольної корзини, в момент попадання. Грати в баскетбол на двох дуже цікаво! А враховуючи що гра доступна онлайн, ви в будь-який час дня і ночі зможете приступити до улюбленого заняття!

    .