Гра Погане морозиво 1: на двох - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Часто, коли до вас приходять ваші шкільні товариші або просто брати і сестри, дуже хочеться показати їм щось цікаве і якось разом весело провести час. Але чому-ж можна зайнятися, якщо йти на вулицю зовсім не хочеться? На допомогу прийдуть онлайн ігри! І зараз ми хочемо вам розповісти про один з кращих представників жанру онлайн ігор на двох. Гра погане морозиво 1: на двох — це перша частина аркадной серії, розробником якої є компанія nitrome. Ця аркада з'явилася в 2009 році і з того моменту вважається однією з найпопулярніших ігор для двох осіб, нарівні з серією «Вогонь і вода».

    Причому не можна сказати, що саме, так сильно сподобалося дітям по всьому світу і чому саме ця аркада викликала у них такий інтерес, адже ніякої рекламної компанії не проводилося і спрацювало звичайне сарафанне радіо. Як нам здається, вся справа в унікальних героїв. Ну хіба ви бачили, щоб ще хоч де-то вам запропонували пограти за морозиво? Причому тут воно намальовано дуже забавно, що безсумнівно повинно сподобатися дітям.

    Геймплей поганого морозива

    Більше 40 рівнів доступні для проходження як у колективному, так і в одиночному режимі. На кожному рівні, вашою метою буде зібрати за обмежений час всі фрукти, розкидані по карті. Збирати їх буде неважко, правда в фруктів будуть охоронці. В якості охоронців будуть виступати страшні монстри, які будуть намагатися не дати дістатися до заповітних фруктів. Причому якщо монстр добереться до вас, то ви відразу растаяете і рівень буде провалений.

    Але зате для боротьби з монстрами у морозива є класна здатністю створювати і навпаки руйнувати крижані блоки, які заважають монстрам дістатися до вас. На перших рівнях, в якості монстрів будуть виступати дуже дивні зелені створення, трохи схожі на грушу, але мають великі роги, ніс, очі і навіть рот. Ці істоти досить дурні й нешкідливі, якщо не наближатися до них надто близько. Але на наступних рівнях вас будуть чекати більш сильні супротивники, які зможуть стріляти вам з великої відстані, а їх інтелект і швидкість переміщення будуть збільшені.

    Безкоштовна онлайн гра Погане морозиво 1: на двох має добре продуманий колективний режим. Основною його відмінністю буде те, що при загибелі одного їх морожених, другий зможе зібрати решту фрукти і пройти рівень до кінця. Правда якщо загине і він, то рівні доведеться проходити заново.

    .