Гра Вогонь і Вода в Храмі Темряви - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Хто-небудь міг подумати, що дві такі протилежні стихії Вогонь і Вода будуть разом долати всі складнощі, які з'являться на їх шляху. Напевно, варто додати більше ясності у вище сказані слова для тих, хто не знає про що йде мова. Вогонь – це герой гри, а Вода – дівчинка, його подруга. З ними відбуваються різні пригоди під час подорожей по різних Храмах, де вони разом їх долають.

    Кожен з них досконало володіє своє стихією і використовують свої навички для збирання діамантів у воді або вогні. Давайте більш детально розглянемо над чим розробники потрудилися безпосередньо гри Вогонь і Вода в Храмі Темряви. І почнемо з інтерфейсу, оскільки це перше, з чого починається знайомство з кожною грою.

    Інтерфейс

    При запуску вогню і води нас зустрічає привабливе і барвисте англомовний інтерфейс. У меню входять наступні п'ять пунктів:

    • Перший – «Play» — старт, при натисканні на який перед Вами відкриється карта, де буде показаний доступний на даний момент рівень. Натиснувши на цей рівень, Ви відразу вирушаєте у пригоди;
    • Другий – «Instructions» — інструкція. Тут Ви можете побачити всі кнопки управління Вашим персонажем. Також тут описано для кожного рівня, що необхідно зробити для того, щоб його пройти;
    • Третій – «More Games» — інші аркади. Розробники подбали про те, щоб Ви могли, не виходячи з гри подивитися перелік аркад, випущених їх компанією. Там приблизно 200 аркад різного жанру;
    • Четвертий – «Submit Hiscore» — таблиця рекордів. Іншими словами тут будуть збережені Ваші найкращі результати в таблиці рекордів. Також Ви їх тут можете подивитися;
    • П'ятий — «Credits» — творці. Тут перераховані всі ті, хто працював над створенням аркади.
    • Ось такий вод досить простий та інформативний інтерфейс, але все-таки хотілося б мати можливість вибрати мову, оскільки не у всіх гравців є знання англійської мови.

    Геймплей

    Гра Вогонь і Вода в Храмі Темряви всього лише одна з версій даної серії. Але в неї є особлива відмінність, яка робить її більш цікавою по відношенню до інших серіях, а саме – приховане кількість рівнів. Оскільки це храм Темряви, то в покриві темряви прихована вся інформація про рівні під час переходу гравця на новий рівень. Для тих, хто спробує спробувати дізнатися все може закінчитися проходженням гри заново з першого рівня. Можливо, хтось задасть собі питання: «Чому так?». Відповідь дуже проста: «А що Ви хотіли!? Це все-таки Храм Темряви, де панує морок і небезпека!».

    Гра Вогонь і Вода в Храмі Темряви

    Також всі рівні, заповнені різноманітними пастками, що утрудняє його проходження. Пастки мають вигляд невеликих басейнів з водою чи вогнем, а також на шляху можуть зустрічатися стовпи смерті, які відберуть життя Вашого героя. Тому Хлопчик-Вогонь помре, потрапивши в пастку з водою або смертельним стовпом, а пастки з вогнем для нього не становлять ніякої небезпеки адже це його рідна стихія. Для Дівчинки-Води, як Ви здогадалися, небезпеку становлять басейни з вогнем і смертельні стовпи.

    Під час проходження різних рівнів Вам доведеться використовувати різноманітні механізми, за допомогою яких Ви зможете відкривати двері, опускатися на ліфті і виробляти управління інших ігрових перешкод. В цілому геймплей цікавий, який все більше затягує після проходження кожного рівня, оскільки складність зростає і проходження вже стає не таким вже й легким, але, як відомо, саме складності роблять гру цікавою.

    Управління

    Гра Вогонь і Вода в Храмі Темряви по управлінню нагадує більшість флеш гейм, тут немає нічого незвичайного для запеклого гравця. Управління персонажем здійснюється за допомогою стрілок, а стрибок контролюється кнопкою вгору. Оскільки в цю гру можуть грати кілька людей, розробниками було передбачено додаткове керування для іншого гра, яка здійснюється за допомогою кнопок A,S,D і кнопки для стрибка W.

    Гра Вогонь і Вода в Храмі Темряви

    Також гравець під час може відключати звук за допомогою значка гучності в правому верхньому куті екрану, повернутися в головне меню чи переграти рівень заново. Під час всієї гри будуть з'являтися певні підказки, які допоможуть Вам розібратися з місією рівня, але, на жаль, вони на англійській мові.

    Гра побудована таким чином, щоб кожен гравець для проходження рівня повинен прийняти логічне і своєчасне рішення. Загалом, гра Вогонь і Вода варта уваги широкої аудиторії, оскільки розробники неабияк постаралися зробити її максимально цікавою. Вона підійде і сподобається як дівчаткам, так і хлопчикам, оскільки сюжет включає в себе двох персонажів – дівчинку і хлопчика. Також вона не має якихось вікових обмежень, так як в ній немає жорстокості, і навіть навпаки, з її допомогою можна розвинути у дітей логічне мислення і реакцію. Тому рекомендую спробувати один раз зіграти і побачити все власними очима.

    .