Гра Барбі: Показ мод 3 для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Бредите красою і модою? Не пропускаєте жодного показу мод, щоб бути в курсі останніх віянь? Тоді захоплююча одевалочка для дівчаток гра Барбі: показ мод 3 запрошує вас віддатися улюбленому хобі разом з подружкою по інтересам. Сьогодні гламурна модна діва збирається на показ колекцій і їй потрібна ваша експертна допомога, щоб вражаюче причепуритися.

    Гра Барбі: показ мод 3. Сама знаменита модниця ігрового світу

    Найбільш ефектну красуню світу ляльок і улюбленицю всіх дівчат — Барбі — придумала Рут Хендлер у далекому 1959 році. Навіть важко собі уявити, як без неї жили дівчата в ті часи. На відміну від нас з вами, вони не могли розігрувати покази мод, тому що існували тоді пупсиків неможливо було нарядити в одягу моделей.

    Рут Хендлер зрозуміла, що дівчаткам потрібна іграшкова подружка, з якою вони могли б розігрувати сюжети з дорослого життя. Адже до цього бідолахи намагалися наряджати ляльок з паперу, щоб хоч якось пограти.

    Гра Барбі: Показ мод 3

    Але з виходом Барбі все змінилося. Лялечка мала фігуру, як у моделей, щеголявших по подіумах. А рисами її обличчя і розкоші волосся позаздрили б навіть самі зоряні фотомоделі — так гарна була лялечка.

    Для неї випустили приголомшуюче кількість нарядів, подружок і навіть чоловіка. Тепер з її участю дівчатка могли розігрувати будь-які сюжети: покази мод, весілля, вечірки і т. д.

    Дівчата моментально взяли Барбі в свій ігровий світ: продаж ляльки зашкалювали по всьому світу. І по сей день протягом кількох десятків років вона так і залишається самою популярною лялькою у світі. Про цю модниці знають навіть хлопчаки!

    Така знаменитість призвела до того, що про лялечці стали розробляти мультфільми та ігри. В іграх Барбі така ж гламурна красуня з масою достоїнств. Вона справжня майстриня, майстриня на всі руки. Розкішна блондинка не тільки розбирається в моді, але і вміє готувати, стежить за порядком в будинку, займається спортом, подорожує, виховує дітей і т.д.

    Але оскільки Барбі неперевершена красуня, то мода залишається найбільшим захопленням всього її життя. Світська левиця відвідує всі покази кутюр'є, стежить за найменшими тенденціями, щоб в усьому відповідати канонам краси.

    Вона навіть вирішила стати модним дизайнером. Якщо пам'ятаєте, існує ціла серія ігор, в яких лялечка в ролі модного модельєра розробляє моделі одягу. Разом зі своїми фанатками в грі вона підбирає фасони, кольори і тканини, з яких їх пошити. Потім вчить дівчаток, як розкроїти і зібрати деталі на машинці. Так з дівчатами вона розробила безліч нарядів для власних колекцій, які представляла на модних показах.

    А пам'ятаєте, як Барбі в одній грі відкрила власний весільний салон і розробляла на замовлення розкішні весільні сукні. Так що можна сміливо сказати, що Барбі — справжній модний експерт. І гра Барбі: показ мод 3 чергова можливість для дівчаток в цьому переконатися.

    Гра Барбі: Показ мод 3

    Збори на показ мод

    Сьогодні розпочинається тиждень високої моди в Парижі і Барбі неодмінно повинна на ній присутнім. Вона збирається поспілкуватися з модними кутюр'є, щоб підтримувати марку світської левиці. Також дівчина планує прикупити нових нарядів для свого гардеробу.

    У грі Барбі: показ мод 3 вам довіряється важливе завдання: допомогти лялечці підібрати вечірній туалет для виходу в світ. Ви ж знаєте наскільки у неї приголомшливий гардероб, тому красуня розгубилася і ніяк не може вирішити, що їй краще одягти. А захід ось-ось почнеться. Підберіть їй у грі розкішну зачіску, шикарне плаття, туфлі, сумочку, прикраси. Всі елементи туалету повинні поєднуватися між собою, адже діва завжди славилася чудовим смаком. Не розчаруйте красуню.

    Покази колекцій різних будинків мод будуть проходити кілька днів, тому підберіть Барбі в цій грі кілька суконь. Не може ж вона ходити в одному і тому ж вечірній сукні весь тиждень! Тим більше, у грі в шафі є з чого вибрати. Тут сукні будь-яких кольорів, моделей і довжини. Продумайте для модниці кілька образів з різними зачісками, щоб вона, кожен раз з'являючись на публіці, поставала в новому вигляді, вражаючи людей своєю красою. Дівчина дуже розраховує на ваш смак і допомогу в грі.

    .