Гра Барбі: показ мод 2 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Приголомшлива гра для дівчаток, які люблять лялечку Барбі, захоплюється модою і відчувають в собі тягу до шиття. Запускайте гру Барбі: показ мод 2 і проявіть себе в ролі дизайнера, розробляючи колекцію одягу для модного шоу.

    Головна героїня — спортсменка, модниця, творча особистість і просто прекрасна дівчина

    Хто не знає легендарну ляльку, яку в 1959 році винайшла американська розробниця Рут Хендлер! Про неї чули навіть хлопчики і чоловіки. З дня своєї появи Барбі переможно крокує по світу, підкоряючи мільйони сердець дівчаток будь-яких націй.

    Завдяки своїй приголомшливою зовнішності вона стала еталоном краси для дівчаток. Настільки масштабна популярність призвела до того, що про неї зняли масу мультфільмів та ігор.

    Ця сама модна і стильна красуня блищить нарядами і живе в розкішному будинку. Ніхто не може встояти перед чарівністю цієї чарівної блондинки з млосними блакитними очима. Досконалість рис обличчя і фігури мимоволі притягує і заворожує.

    Гра Барбі: показ мод 2

    А масштаби гардеробу приводять у захват її юних прихильниць. В її містких шафах знайдеться безмежний вибір костюмів, суконь, маєчок, спідниць на будь-який смак і для всіляких випадків. Також гардероб вражає масою аксесуарів. Тут знайдуться туфлі, ремінці, сумочки та прикраси під будь-який наряд.

    Хіба подібний клондайк нарядів не мрія будь-якої дівчинки? Набиті одягом шафи дозволяють Барбі легко перетворюватися для будь-якої ролі. Наприклад, Барбі-бізнес леді одягає строгі костюми, Барбі-принцеса вражає своїми бальними сукнями, Барбі-спортсменка вбирається в стильні і зручні для активного способу життя речі. Цей список можна перераховувати нескінченно.

    Приємно, що її гідності не закінчуються на красивих зовнішніх даних. В іграх Барбі може похвалитися хорошими якостями характеру. Вона відповідальна, терпелива, привітна, щира, вірить в любов і цінує дружбу, тому ніколи не кине в біді близьких людей. А ще вона обожнює тварин: котів, собак, кроликів, конячок.
    Не можна промовчати і про таланти головної героїні гри Барбі: показ мод 2. Оскільки Барбі одарована неймовірно красивим і мелодійним голосом, то вона чудова співачка. Дівчатка не перестають захоплюватися і її кулінарними талантами. Вона чудово вміє готувати будь-які страви: піцу, солодощі і т. д.
    Незважаючи на те, що вона перша красуня, в іграх Барбі не цурається бути хорошою хазяєчкою. В її домі завжди панує ідеальна чистота. В іграх вона справжня майстриня на всі руки. За що б не взялася Барбі, будь-яка справа йде на лад в її золотих руках. А будучи позитивною дівчинкою, вона робить будь-яку роботу з посмішкою.
    Цей оптимізм допомагає їй долати труднощі і випробування в іграх і мультфільмах, виплутуватися зі складних ситуацій. Завдяки цим перевагам, її дуже цінують друзі, і обожнює наречений Кен.
    Для дівчаток вона стала справжнім ідеалом і еталоном для наслідування. На своєму прикладі Барбі яскраво показує, якою має бути справжня леді.
    Гра Барбі: показ мод 2

    Гра Барбі: показ мод 2. Розробка колекції

    Але, незважаючи на цілий букет своїх талантів та достоїнств, самим основним захопленням цієї красуні завжди залишається мода. Барбі не пропускає жодного показу одягу. Вона обов'язково їздить на тиждень моди в Париж, коли провідні світові дизайнери демонструють свої шедеври колекцій для кожного сезону.

    Завдяки цьому дівчина розбирається в найдрібніших тонкощах мистецтва вбиратися і знає про новітні тенденції. Вона захоплюється такими найбільшими кутюр'є, як Гальяно, Валентино, Соні Рікель і т.д.

    І ось у неї з'явилася мрія стати знаменитим дизайнером і прославитися на весь світ своїми колекціями одягу. Тим більше у неї є вроджений дар.

    У цій грі дівчаткам необхідно допомогти Барбі приготуватися до майбутнього показу високих мод. В її студії ви будете розробляти моделі одягу для показу. Вибирайте модель майки і опрацьовуйте кожну її деталь: підбирайте у грі колір, тканина, рукавчики для майки і т. д. Потім переходьте до розробки спідниці: вибирайте вподобану модель, тканина для її пошиття. Далі потрібно вибрати поясок, щоб костюм мав закінчений вигляд. Пам'ятайте, що колір і дизайн різних складових туалету повинні гармоніювати між собою. Не бійтеся експериментувати. Пам'ятайте, що саме в процесі експериментів народжуються дійсно приголомшливі моделі.

    .