Гра Лялька Барбі

    Проходження

    Опис Гри

    Подобається возитися з косметикою і макіяжем? Захоплюєтеся лялечкою Барбі і любите історії про її пригоди? Підшукуєте захоплюючу гру для дівчаток? Значить, пора запустити гру Лялька Барбі і захоплююче провести час, створюючи макіяж для улюбленої героїні та її подруг.

    Перша красуня серед ляльок

    Барбі з першого дня своєї появи славиться самою гламурної модницею і першою красунею серед ляльок. Завдяки своїй красі, лялька і здобула таку популярність у дівчаток, що зробило її героїнею багатьох мультфільмів та ігор. Лялька обожнює шопінг і знає толк в моді. Шалено любить просиджувати в перукарнях і салонах краси, плекаючи свою зовнішність.

    Приголомшливий макіяж для вечірки

    Сьогодні Барбі відвідали найкращі подружки дитинства. Дівчатка хочуть як слід відірватися. Щоб повеселитися, потанцювати і класно провести час, вони вирішили піти на вечірку. Тут збирається вся модна тусовка міста, тому завдання дівчат: перевершити всіх представниць прекрасної статі красою. Їм терміново потрібен класний візажист для створення приголомшливого макіяжу. Знаючи ваші таланти, дівчатка пропонують вам в грі нафарбувати Барбі і їх, як лялечок. Швидше запускайте гру і беріться чаклувати над їх. Маса косметики дозволить відчути себе справжнім професіоналом, як в салоні краси.

    .