Гра Весілля Барбі: одевалка для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо вас зачаровує весілля, якщо ви обожнюєте вбрання і завжди хотіли відчути себе модних кутюр'є, тоді швидше запускайте гру Весілля Барбі: одевалка для дівчаток і створюйте весільні сукні для наречених.

    Раніше весілля так заворожували Барбі, що вона готова була піти під вінець, лише б знову відчути себе нареченою і надягти розкішне плаття принцеси. Зате після п'яти заміжжя дівчинці набридли ігри в нареченої, і їй захотілося свободи.

    Оскільки у неї був дивовижний смак і відчуття стилю, а також накопичився багатий досвід підбору весільних суконь, то вона вирішила допомогти іншим дівчатам перетворюватися в наречену. Барбі вирішила заробити на своїй тязі до вінчальним обрядів. Для цього красуня відкрила в грі весільний салон. Так би вона змогла завжди займатися весіллями без необхідності виходити заміж.

    У своєму салоні вона допомагає дівчатам створити весільну сукню своїх мрій, щоб виглядати самої прегарній нареченою. У грі вибирайте модель, тканина, з якої вона пошита. Експериментуйте з різними деталями, грайте з комбінацією кольорів, поки не створите ексклюзивну модель. Весілля — мегаважное подія для дівчаток, тому в грі допоможіть Барбі досягти успіху в шиття у цій одевалка.

    .